Ania D. @ 8 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=701290Frigg, zdarzyło mi się dwa razy, że zapomniałam, że chleb mi rośnie w foremkach i poszłam spać. Rano wyjmowałam ciasto z foremek, dodawałam mąki i wody i wkładałam ponownie do foremek (umytych i nasmarowanych olejem), do wyrośnięcia (było tego oczywiście więcej). Chleby były bardzo smaczne.to byly chleby na zakwasie![]()
![]()
Margot @ 27 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=709042Adria do ciasta piernikowego Liski lub innych pierników typu angielskiego i innych ciast angielskichCo to sa ciasta nagielskie? Maja jakas swoja specyfike? Na czym ona polega?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.