I chleb i zdjecia![]()
Te pojemniki na drugim planie bardzo mi sie podobaja,pozwiedzalabym Twoje "Gniazdko"ile Ty masz interesujacych drobiazgow.![]()
Mycha @ 8 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=463758I chleb i zdjecia![]()
Te pojemniki na drugim planie bardzo mi sie podobaja,pozwiedzalabym Twoje "Gniazdko"ile Ty masz interesujacych drobiazgow.
Dzieki dziewczynyCiesze sie , że mi jakoś wyszedł , bo z pieczeniem to u mnie raczej średnio na jeża![]()
![]()
Fakt , trochę drobiazgów mam i mam też problem, ze znalezieniem im miejsca , ale zbieranie staroci jest jak nałóg![]()
Margot @ 4 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1032866widać ,że udał się jak po maśle![]()
ale ma dziureczki równe , jak koronka![]()
![]()
Dzieki![]()
![]()
Tylko... jeden taki pyszny bochenek, to zdecydowanie za malo..
Teraz wiem, ze z jednej porcji nie oplaca mi sie robic![]()
![]()
- ale z drugiej strony.. ten chleb tak szybko sie robi, ze nic nie stoi na przeszkodzie, zrobic nastepnego dnia jeszcze raz![]()
inula @ 5 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1032944Caritka - wypiek pierwsza klasa![]()
Swoim zdjęciem zachęciłaś mnie do pieczenia go dzisiaj
Dziekuje![]()
![]()
Bardzo sie ciesze![]()
Mam nadzieje, ze Ci sie udal- i ze jestes zadowolona![]()
![]()
Caritka @ 5 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1033347Mam nadzieje, ze Ci sie udal- i ze jestes zadowolona![]()
jeszcze nie piekłam, dziś dwa kieleckie, a wiktoriański planuję jako następny, jutro lub pojutrze![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.