olcieek @ 4 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=670376Skoro śmietana skleja ciepane to jogurt też by sklei i się sciął czy za mało % ma ?![]()
![]()
![]()
Ja tez gdzie sie tylko da zamieniam smietane albo majonez na jogurt![]()
Joanna @ 4 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=670499Ingo, z konfiturą to ja bym Ci radziła wybrać INNE ciasto...![]()
W ciepniętym clou to właśnie śmietana....
no dobra![]()
odlozylam ciasto na weekend, kupie jogurt albo smietane i nie bede robic jakiejs prowizorki![]()
inga_xx @ 4 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=670665no dobra![]()
odlozylam ciasto na weekend, kupie jogurt albo smietane i nie bede robic jakiejs prowizorki![]()
Ewusiek @ 8 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=672112siedzi w piekarniku 15 min, przyrumieniło się ale jakieś płynne. Tak ma być? wyciągać już czy czekać?????Płynne nie powinno być![]()
Ale jak 'płynne' sie przyrumieniło? Wyciągnęłaś już?
Ewusiek @ 8 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=672147no te oskubane części były pycha
Jak kompletnie odparuje i się przegryzie, to bedzie jeszcze lepsze![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.