ewelinka111
Member
- Paź 13, 2007
- 894
- 2
- 0
Margarete @ 18 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=693039Oh Ewelinko, slicznosci ciasto upieklas! Na pewno super smakowalo!wysmienite !polecam
jutro zawożę do rodziców . wspaniale że możemy wybierać z tak wielu wspaniałych przepiów naszych kolezanek![]()
![]()
okruszek13 @ 20 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=837116Moja baba sie własnie piecze ale za mala forme dalam i troche mi uciekla :/ poza tym gora juz ladnie zrumieniona a minelo dopiero 35min ale widac ze w srodku jest nie upieczona jeszcze :/ Znowu mi sie spali?Przykryj górę folią aluminiową i włącz tyko dolną grzałke.
Ilona @ 20 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=837120Przykryj górę folią aluminiową i włącz tyko dolną grzałke.a to nie wiedzialam ze mozna otwierac piekarnik w trakcie pieczenia :/
no nic az tak tragicznie nie wyglada tylko jeszcze nie wiem czy sie dopiekla
ona ma byc na jutro ale chyba nie wytrzymam i juz dzis ja "natne" zeby zobaczyc co jest w srodku...
Ale bardzo dziekuje za cenne wskazowki![]()
Ilona @ 20 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=837153Wiesz co, z dwojga złego chyba wolałabym żeby mi trochę opadło niż miałabym spalić![]()
Poza tym jak masz naszykowany kawał folii i raz dwa sie uwiniesz to ciacho może nawet by nei poczuło, że temperatura się zmieniła
No masz racje, tylko ja sie balam ze moze zakalec wyjsc ...
W wolnej chwili wkleje fotki jak to wyszlo
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.