mysz @ 8 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=963671zrobiłam na święta.
w smaku bardzo dobre, wizualnie tragedia, ale biorąc pod uwagę że kucharka ze mnie jak z koziej doopy klarnet a przy większości z was nawet puzon to i tak powinnam się cieszyć że nie ma zakalca.
I się cieszę.Bardzo sie ciesze, ze smakowalo.
I kamien z serca, ze obylo sie bez zakalca![]()
![]()
marta1982 @ 8 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=963748Moje za to wyglądało całkiem nieźle ale za to w smaku coś nie bardzo. Ale to moja wina bo gapa ze mnie i dałam duży budyń Delekty na 0,75 l i ser był po prostu twardy. Za to ciasto czekoladowe rewelacja nigdy wcześniej nie ubijałam samych żółtek i byłam naprawdę zaskoczona że z żółtek, wody, oleju i cukru można uzyskać taką pyszną piankę.Przykro mi, ze nie wyszlo tak, jakbys chciala.
Moze nastepnym razem- o ile sie nie zrazilas![]()
![]()
moni20 @ 9 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=964071A mnie czesto jak za bardzo chce i sie straram ... jak odpiernicze byle jak niedokladnie wymieszam na szybcika to zawsze ok a jak chce przedobrzyc to lipa
Czasami mam identycznie...- A raczej czesciej, niz czasami![]()
Justyna77 @ 9 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=964164Ja dzisiaj po raz kolejny je upiekłamMoja rodzinka uwielbia to ciasto.I nareszcie wyszły mi zgrabne poduszki-mialam za mala blaszke poprzednio![]()
Justyno, cudne Ci wyszly![]()
![]()
![]()
Bardzo sie ciesze, ze to ciasto uwielbiacie![]()
Milo sie czyta takie komentarze![]()
Dziekuje![]()
![]()
Krystyna9 @ 24 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=969523no, no. Poduchy jak się patrzy. Piękności po prostu. Na pewno goście będą zachwyceni i to nie tylko ich wyglądem
Dziekuje, Krysiu![]()
![]()
Ku mojej uciesze, imprezowicze byli ciastem zachwyceni, a ja zebralam mase pochwal![]()
Nawet sie tego nie spodziewalam![]()
Sklamalabym, jesli powiedzialabym, ze zniknela calosc. Nie... Zjedli prawie wszystko - zostalo jakies 6-7 kawalkow![]()
Spodziewalam sie, ze zostanie duzo wiecej, bo w koncu ilez mozna jesc slodkiego, tym bardziej, jak do wyboru bylo jeszcze inne jedzenie.
- Przyznaje, ze bardzo milo mnie tym zaskoczyli![]()
Martyno - swietny pomysl![]()
Tak z ciekawosci- zapadly sie te serowe "esy" ? Na zdjeciu tego nie widac.
Caritka @ 25 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=969697Dziekuje, Krysiu![]()
![]()
Ku mojej uciesze, imprezowicze byli ciastem zachwyceni, a ja zebralam mase pochwal![]()
Nawet sie tego nie spodziewalam :-)a ja wiedziałam, że tak będzie![]()
Krystyna9 @ 25 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=969711a ja wiedziałam, że tak będzie
wrozka ?![]()
![]()
![]()
Margot @ 25 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=969713Caritka , jakie piękne poduchyDzieki, Margot![]()
![]()
martyna22a @ 25 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=969749Caritka lekko sie zapadly ale w niczym to nie przeszkadzalo
Aha, jakos myslalam, ze ten ser przy "esach" zapadnie sie glebiej tak, jak przy poduszkach.
Moze kiedys tez tak sprobuje![]()
Dzieki za pomysl![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.