martyna22a @ 26 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=969955Sprobuj ale musze zaznaczyc ze po krojeniu poduchy prezentuja sie o wiele lepiej, esy fajnie wygladaja tylko gdy ciasto jest w calosci a przeciez nie poda sie go tak, no chyba ze blacha na stol i kazdy lyzka w niej grzebieswojska impra
Eee tamNie szkodzi.![]()
![]()
Jak robisz jakas babke i przyozdabiasz ja w esy polewa, to tez wyglada ladniej z gory, niz w srodku![]()
Margarete @ 26 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=969971Caritko, Twoj wypiek wyglada milion razy lepiej niz na aktualnym zdjeciu w originalnym przepisie. Sprobuje to ciasto upiec na niedziele. Napisze jak wyszlo choc nie sadze, abym wstawila zdjecie. Ale cuda sie zdarzaja
Dziekuje, Margarete za wielki komplement![]()
![]()
![]()
Madda- wzorowe Ci wyszly![]()
Sliczne![]()
Justyna77 @ 15 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=976748Poduszki robie bardzo czesto,przewaznie z sera President,ale tym razem go nie znalazlam wiec wzielam wiaderkowy...moze jakis kiepski był?na to wygląda, że nie miał odpowiedniej konsystencji
betsetse @ 13 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=987498wlasnie sie zabieram za poduchy i zastanawiam sie czy budyn z cukrem czy bezHm, przepraszam, ze odpisuje dopiero teraz.
Budyn dodaje bez cukru.
Jesli uzyjesz budyniu z cukrem, zmniejsz poprostu ilosc cukru w masie serowej.
Jaxja- ale sliczne!![]()
![]()
Agus25 - przykro mi, ze nie wyszlo tak, jak mialo byc![]()
Ciesze sie, ze mimo "porazki" smakowalo i sie nie zrazilas.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.