Ewusiek
Member
- Lut 18, 2007
- 3,488
- 0
- 0
sylcia @ 13 Sep 2008 napisał:
sylcia @ 13 Sep 2008 napisał:
Ewusiek @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750252a co to "laty" ?
No laty...takie jak krowa ma na przyklad...albo koty bywaja laciate...![]()
Ewusiek @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750257a łaty![]()
a już myślałam ,że to odmiana nieforemnych poduszek np.
To tylko brak polskich znakow![]()
Caritko,Twoje ciasto robie jak sernik zostanie pochloniety.
Mam nadzieje,ze wyjda mi rowne poduszki,jak Tobie![]()
moni20 @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750455caritka rewelacyjne zdjeciaLud_ @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750515Caritko, przepysznie wygląda to ciasto!Drukuję przepis i do wypróbowania, tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo następne tygodnie zapowiadają się bardzo napięte![]()
Dziekuje, milo mi, ze Wam sie podoba![]()
![]()
strongmenka @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750489Pyszne ciacho! Zostało pożarte na ciepło! Ciemne ciasto puszyste, a masa serowa...mmmm..POLECAM!
Super! Bardzo sie ciesze, ze smakuje![]()
![]()
Ines @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750544Śliczne te poduchy.![]()
![]()
![]()
tabaza @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750547czec caritko jestem czesto na twim blogu i bardo mi sie podobaja toje przepisy."poduski" dech mi zparly presliczne zamierzam je zrobic tylko brakuje mi budyniu bo e wloszech nie ma co moge dodac zamiast budyniu?
Witaj![]()
Boziu zloty- ale mi milo
Dziekuje![]()
![]()
![]()
Tak mysle i wydaje mi sie, ze moglabys sprobowac dodac make ziemniaczana, plus dodatkowo aromat smietankowy lub waniliowy.
Z maka ziemniaczana musialabys niestety poeksperymentowac, bo nie bardzo wiem, ile jej wsypac![]()
Moze lyzke? Lub dwie?![]()
Opakowanie budyniu w proszku zawiera 3 kopiaste lyzki (wlasnie mierzylam), wiec do masy dalabym moze ze 1,5 lyzki (????) maki ziemniaczanej.
Moze troche mniej? (Nie wiem)![]()
Nigdy nie zastepowalam budyniu w proszku maka ziemniaczana, wiec trudno mi powiedziec, ile maki wsypac na taka ilosc sera / masy.
moni20 @ 15 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750694hmm ... to ciacho tak pysznie wyglada i mam kilka pytan
ciacho musi byc caly czas w lodowce ??
wyjezdzam do pl pod koniec tygodnia i chcialam zrobic abysmy sobie w czasie podrozy je podjedli a reszte to by domownicy wchloneli ... bo wyglada smakowicie ... mozna je do lapki wziac?? czy sie rozlatuje??Moni, przeciez w przepisie nie ma slowa o lodowce.
Ciasta nie musisz wkladac do lodowki, ani go tam przechowywac.
Nie rozlatuje sie i tak, jak powiedziala Ewusiek- mozesz wziac w lapke.
Krystyna9 @ 15 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750716To ciasto jest baaaaaardzo smaczne. Piekłam je tydzień temu . Relacja jest tu. . Wypatrzyłam je na blogu Caritki, ale odwagi mi brakowało aby upiec
. Dopiero Abbra ośmieliła mnie do niego. I nie żałuję, bo mało że efektowne to przede wszystkim przesmaczne. Caritko :![]()
![]()
Krystyno- Ciesze sie bardzo, ze smakowaloFajnie Ci wyszlo![]()
![]()
(Twojej relacji jakos wczesniej nie widzialamRzucilo mi sie na oczy? Czy jak?![]()
![]()
Caritka @ 15 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750730Moni, przeciez w przepisie nie ma slowa o lodowce.
Ciasta nie musisz wkladac do lodowki, ani go tam przechowywac.wiem ze nie ma slowa o tym w przepisie ale zastanawialam sie ze wzgledu na ten ser czy sie czasem cos nie popsuje.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.