Margot @ 7 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=390457ta w makro ,ale u mnie takich sklepów nie ma,a przez internet to widziałam właśnie te drogiemargot, jest ich na pęczki na allegro, wystarczy poszukac. palnik wpisac i sie wyswietla mnostwo
Ależ Gosiuuuuu, nie bądź takim dusigorszem![]()
Malgosimi @ 29 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=385184ja kupilam w makro w markach, ale takie same są też na allegro
![]()
dopiero zauwazylam ze nic nie napisalam na temat tego palnika!
odradzam!!! wybuch mi gazem (od góry w czasie krecenia), gdyby akurat byl plomien, spalilabym co najmniej wlosy (moj tata byl przy tym incydencie i wygladal na przerazonego jak to widzial)
drugi taki sam nie dzialal od poczatku
nastepnego juz nie chcialam i poprosilam o zwrot tych 30 zl bo nawet tyle wart nie byl
Proponuję duży talerz lub ewentualnie formę ceramiczną do tarty![]()
![]()
Super zdjęcia![]()
Malgosimi @ 15 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=433458o wlasnie, albo male ceramiczne foremki na tarteletkiMałgosiu, nie bądź taka - pokaż mi te foremki, proszę.
Ja mam takie ceramiczne z Auchan, ale dosyć wysokie, co najmniej 4 cm wysokości.
Palnika mi jeszcze nie dowieźli, a już nie mogę się doczekać!!!!
Malgosimi @ 28 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=440522w red onion... bylam z tydzien temu i ylo oo co zawsze... linia grip it, nigella, typhoonWidzę, że to nie robi na Tobie specjalnego wrażenia![]()
Ja wyszłam stamtąd z Nigellowym talerzem do ciasta, wałkiem i durszlakiem. Miałam chęć na foremkę ceramiczną na muffiny i na tę większą na chleb, ale doszłam do wniosku, że mimo wszystko, nie są mi potrzebne. Pomijam fakt, że jestem chora na ceramiczny(?) moździerz i małą tarkę do parmezanu (by Nigella)...
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.