Moniak @ 30 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=744629nooo, to nie wiem, co robić... rozdarta jestem wewnętrznie.... chciałoby się, a tyle się nie zje....
zastanowię się...
Może z pół porcji w malutkiej tortownicy? 8-10 bułek na dwóch, zjecie na śniadanie i podwieczorek.
Moniak @ 30 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=744629nooo, to nie wiem, co robić... rozdarta jestem wewnętrznie.... chciałoby się, a tyle się nie zje....
zastanowię się...
U nas tez nie zawsze mamy chec na wszystkie.Jemy jeszcze cieple a reszte pakuje w woreczki i zamrazam.Jak mamy ochote to siup do mikrofali i cudne sa,cieple.
samanta @ 30 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=744713I kolejny agrument za tym, zeby powstał dział: Zastosowanie mikrofali.ja już mam 2 ciasta do tego działu![]()
Lud_ @ 30 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=744563I jak smakują?Cytuje: "pyyyszne śniadanie".
Do bułek podałam mus jabłkowy. Wczoraj były z kawą a dzisiaj życzeniem było kakao.
Tak więc podobno pyszne były![]()
Zdjęcia mam ale wstawie dopiero jutro bo coś mój komp odmawia współpracy![]()
adrijah @ 30 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=744725ja już mam 2 ciasta do tego działu
A ja mam pieczeń rzymską, albo coś koło tego, następnym razem zrobię zdjęcie. I przepraszam za zaśmiecanie wątku.![]()
Ilona @ 31 Aug 2008 napisał:
Sinistra @ 31 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=745093Sis, co jest w tym pucharku po lewej?To było moje śniadanie![]()
Mus jabłkowy przekładany jogo nat.![]()
Z soku jeżynowego sobie gwiadzki zrobiłam żeby nudno nie było![]()
Ilona @ 1 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=745097To było moje śniadanie![]()
Mus jabłkowy przekładany jogo nat.![]()
Z soku jeżynowego sobie gwiadzki zrobiłam żeby nudno nie było
Wygląda przepięknie. Na miejscu m to bym się poważnie zastanawiała czy Ci śniadania nie podebrać![]()
kasha @ 1 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=745236Oj Ilonka ten Twój Misiek ma się z Tobą dobrze, mrałuuu, co za piękne śniadanie
Powiedział, że docenia![]()
Sinistra @ 1 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=745472Wygląda przepięknie. Na miejscu m to bym się poważnie zastanawiała czy Ci śniadania nie podebrać
W domu mam zbliżenie to jak usiąde - wrzucę fotkę![]()
Bardzo smaczne toto jest i szybko się robi - o ile wcześniej sobie przygotuje mus![]()
A jakie zdrowe![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.