STANLEY @ 14 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=955634AGUS JA PROPONUJE 2 LYZKI SYROPU NA 20 dkg CZEKOLADY GORZKIEJ JA PRZYNAJMNIEJ TAK ROBILEM I WYSZLO OKIDziekuje za odpowiedź , bardzo się przyda bo mam mały problem z tak dokładnym ważeniem![]()
magdaa @ 18 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=957323Czy ktoś mi może powiedzieć czy prawdziwy miód da taki sam efekt.
nie wiem, być może tak ale miód naturalny nie jest taki gęsty jak sztuczny więc myślę, że czekolada może wyjść rzadsza niż w przepisie
STANLEY @ 7 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=963411Potrzebuje zrobić hostie na tort ,ale mam problem bo nie wiem jak się zabrać za to - Proszę o jakieś wskazówkiD0 STANLEY mam prośbę podaj przepis na tę błyszczącą polewę, która jest u Ciebie na tortach.Co do hostii to może spróbuj z masy cukrowej.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.