- Mar 26, 2008
- 2,306
- 383
- 83
Elka @ 17 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380093Maraa, duzo piernikow i ciasteczek widzilam misternie zdobionych i pieknie malowanych, ale w Twoich jest osobista elegancja i niezwykle poczucie stylu i wspolczesnosci. Jakby bylas Prada od pierniczkow. Strasznie zdolna dziewczyna jestes
Elka, miód na moje serce lejesz! Taka pochwała od Mistrzyni dekoracji, dziekuję!A pierniczki miały swoje pięć minut w Paryżu i ponoć bardzo się tam podobały. Tyle tyko, że to nie było ani pret a porter, ani haute couture niestety.![]()
![]()
neteczka @ 17 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380099Maraa ja się zgadzam z Wszystkimi komentarzami na temat Twoich dzieł sztuki.Piękne są niesamowicie i napatrzeć się na nie nie mogę.Normalnie cuda nie pierniczki,najpiękniejsze jakie w życiu widziałam
!!!Gratuluję niebywałych zdolności i fantazji w zdobieniu!![]()
A na kurs też się chętnie zapiszę
Neteczka, dziękuje!![]()
kawazmlekiem @ 17 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380101Elka trafiła w sedno: elegancja. Maraa. powinnaś gdzieś te swoje cuda pokazywać, szkoda, żeby ludzie ich nie zobaczyli.No przecież pokazuję, na cinie tyle ludzi je ogląda.![]()
qd @ 17 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380137I ja mam przyjac do wiadomosci, ze te cuda sa do JEDZENIA???? do zniszczenia????????????qd, a nad takim pięknym bochenkiem chleba to już sobie takich pytań nikt nie zadaje?![]()
Ostatnią edycję dokonał moderator: