Margot @ 16 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1379996Maraa![]()
ja nie wiem co napisać![]()
Te pierniczki są normalnie nie z tej planety!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie można od nich oczu oderwać
Mi się te co dziś polukrowałam nawet się podobały ciut ,ale teraz już nie podobają się mijak patrzę inne takie mistrzowskie![]()
Jasny gwint jak można tak lukrować? Toć to nie jest realne , no ja wiem ,żeś Maraa jesteś czarodziejka i mistrzynią, ale i tak to się w głowie nie mieściO, to to to ...
Hm., może zrobimy zapisy na kurs ? Czy Pani Czarodziejka się zgadza? proszę ustalić termin, miejsce szkolenia, cena nie gra roli![]()
Zapewne, cały Fanclub Maraa będzie chętny na zapisy![]()
Margot, Ty nie pękaj tylko pokazuj swoje dzieła![]()
Moje się piekom![]()
Margot @ 16 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380008zdjęcia im jutro albo pojutrze zrobię ? no wybiorę takie najlepsze, i tak będzie bida z nędzą
Margot, no co Ty? Sama wiesz, że dar nie każdy posiada ale włożone serce da się poznać na odległość![]()
Margot @ 16 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1379996Maraa![]()
ja nie wiem co napisać![]()
Te pierniczki są normalnie nie z tej planety!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie można od nich oczu oderwać
Mi się te co dziś polukrowałam nawet się podobały ciut ,ale teraz już nie podobają się mijak patrzę inne takie mistrzowskie![]()
Jasny gwint jak można tak lukrować? Toć to nie jest realne , no ja wiem ,żeś Maraa jesteś czarodziejka i mistrzynią, ale i tak to się w głowie nie mieściMargot, Ty mi głupot nie opowiadaj! Twoje pierniki są zawsze śliczne!![]()
h-elen @ 16 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380001O, to to to ...
Hm., może zrobimy zapisy na kurs ? Czy Pani Czarodziejka się zgadza? proszę ustalić termin, miejsce szkolenia, cena nie gra roli![]()
Zapewne, cały Fanclub Maraa będzie chętny na zapisy![]()
Margot, Ty nie pękaj tylko pokazuj swoje dzieła![]()
Moje się piekom
Nooo... jak cena nie gra roli, to może zrobimy ten kurs w cieplejszych krajach?![]()
Maraa @ 16 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380043(...)
Nooo... jak cena nie gra roli, to może zrobimy ten kurs w cieplejszych krajach?
Jak po tym kursie zostanę Czarodziejką to może być![]()
Elka @ 17 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380093w Twoich jest osobista elegancja i niezwykle poczucie stylu i wspolczesnosci. Jakby bylas Prada od pierniczkow.Elka trafiła w sedno: elegancja. Maraa. powinnaś gdzieś te swoje cuda pokazywać, szkoda, żeby ludzie ich nie zobaczyli.
h-elen @ 16 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380051Jak po tym kursie zostanę Czarodziejką to może być
Helen, ja to bym się ewentualnie szkolenia na wiedźmę mogła podjąć.Szczegóły można omawiać z moim mężem.![]()
![]()
terjon @ 16 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380053Tak.Maraa to mistrzyni.Chyba nikt jej nie dorówna w dokoracji pierniczków .A poza tym potrafi elegancko wyeksponować swoje dzieła i fachowo je obfocić.Trzy dary w jednym a może jeszcze i inne o których nie wiemy.![]()
Terjon, miło mi bardzo, dziękuje![]()
malena h @ 16 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380063Ja za Wiki tylko szczękę opuszczę...
Wiedziałam, że jak Maara wróci i pokaże swoje dzieła sztuki, to umrę na miejscu...
Bozzzzzzzzzzzze jakież to niesamowite!!!!Malena, dzięki! A wiesz, że w Wakefield na choince mojej siostry wiszą moje pierniki?
To chyba nie tak daleko od Ciebie?![]()
![]()
mimi33 @ 16 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380075piękne![]()
zakochałam się w bałwankach i pani reniferowej![]()
ja też chętna na kurs chociaż z moimi zdolnościami to tylko pooglądać mogłabymMimi, pani reniferowa to też moja ulubienica.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.