kawazmlekiem
Member
- Mar 19, 2005
- 37,849
- 6
- 38
kawazmlekiem @ 19 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1381013Próbowałam udekorować moje pierniczki. Koszmar. Po pierwsze mam za małe kształty, znaczy pierniczki są małe. Po drugie lukier długo schnie. Po trzecie strasznie to trudne, rękę trzeba mieć pewną, jak nie wiem co. Chyba się poddam, trzeba na to mieć czas, miejsce i spokojną głowę.
kawazmlekiem @ 26 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1492018Jeśli to nazywasz niesprzyjającymi warunkami, to ja nie mam pytań.![]()
![]()
![]()
![]()
Kawo, a pamiętasz co pisałaś rok temu? Ja w tym roku nie miałam ani czasu, ani miejsca, ani spokojnej głowy![]()
kawazmlekiem @ 26 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1492032Kochana, no to powtórzę, jeśli TAKIE CUDA wychodzą Ci przy niesprzyjających warunkach, to dla mnie jesteś MISTRZYNIĄ!Ja nie wiem jak sprzyjające warunki bym miała, w życiu czegoś tak pięknego i subtelnego nie popełnię.![]()
Buka @ 26 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1492039MaraSłów brak, nigdy nie widziałam piękniejszej choinki!
Buko, dziękuję!
Margot @ 26 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1492043Wow, normalnie czapki z głów i szczęka na podłodze ,a jakie maleńkie te ozdoby , konika czym wycinałaś Mistrzynio?Margot, dzięki! Największy jest chyba bałwanek 4 cm wysokości, konik podobnie 3 cm wysokości i 4 cm szerokości, ciastek
jest gotową ozdobą, kupionym na allegro, a inspiracją była dla mnie choinka Bakerlady
Janka @ 26 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1492045Maraa,dla mnie jesteś nie do pobicia,chylę czoła przed Tobą iwielkie brawa się należą za takie cudo.
Janko, dziękuję!
Właśnie piszę do Ciebie pw![]()
Cinka @ 26 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1492047Maraa, brak mi słów - jesteś MISTRZEM!!! Czapki z głów, cudo stworzyłaśgratuluję talentu![]()
Cinko, dzięki! Wiem, że i Ty potrafisz robić cuda.![]()
PS. Miało być bez przezywania!![]()
Margot @ 26 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1492055Ojej Maraa, to taka koronkowa robota , perfekcyjna robotaOj, zapomniałam Ci konika podlinkować.Wycinałam tym najmniejszym.![]()
Upiekłam kilkadziesiąt tych mini pierniczków, były jeszcze serduszka i gwiazdki ale nie schowałam ich na noc do pudełka tylko zostawiłam na stole. W nocy kotka zjadła prawie wszystkie!![]()
![]()
Maraa @ 26 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1492052PS. Miało być bez przezywania!
Ja tam mam zamiar Ciebie przezywać.![]()
sabuto @ 26 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1492067Maraa choinka przecudnacały czas czekałam jakie cudo pokażesz i jestem zachwycona! Dziękuję![]()
Sabuto, ja też jestem zachwycona Twoimi piernikami, robisz wielkie postępy w lukrowaniu!![]()
A choinkę robiłam dla moich dzieci i dla Was. Wiedziałam, że jest tu kilka osób, które czekają na nowe zdjęcia.![]()
kawazmlekiem @ 26 Dec 2013 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.