Margot @ 10 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060094Kochana wysłałam tobie @ bo pw masz zapchanyi się wydało, że sprzątać nie lubię![]()
Maraa @ 10 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060100i się wydało, że sprzątać nie lubię
bo nie masz czasu bo pierniki dekorujesz![]()
![]()
Margot @ 10 Dec 2010 napisał:
Maraa @ 10 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060092Mexikano, te śnieżynki wycinałam z masy cukrowej, takiej co to się nią torty pokrywa.tak myslalam, ta z glukoza?
dziekuje![]()
Cinka @ 10 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060104Maraa jesteś mistrzynią!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Bezapelacyjnie.
Cuda robisz!
Cinko, a wiesz, że moja przygoda z lukrowaniem zaczęła się kilka lat temu jak zobaczyłam Twoje pierniki? Zapragnęłam takich samych.![]()
mexikana @ 10 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060106tak myslalam, ta z glukoza?
dziekuje
Ja miałam resztki takiej sklepowej ale ta z glukozą też się nada. Tylko nie wałkuj jej zbyt cienko, bo jak śnieżynki wyschną to będą się łatwo łamały. No i trzeba je najpierw wysuszyć, a dopiero później przyklejać lukrem.
Izolda @ 10 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060110...a ja się idę schować pod biurko ze wstydu, bo nie mam ani jednego dojrzewającego ciasta w lodówce i jeszcze nie upiekłam ani jednego pierniczka,
Masz tam więcej miejsca? Bo ja jestem w takim samym "lesie" jak i ty, z tym że nie mam nic na swoje usprawiedliwienie![]()
![]()
Maraa @ 10 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060111Cinko, a wiesz, że moja przygoda z lukrowaniem zaczęła się kilka lat temu jak zobaczyłam Twoje pierniki? Zapragnęłam takich samych.
No to ci się nie udałobo pobiłaś moje wypociny na głowę!![]()
Jeśli byłam inspiratorką to pękam z dumy, masz do tego rękę dziewczyno jak mało ktoGratuluję!![]()
Izolda @ 10 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060110Maraa Twoje pierniczki są zjawiskowe, gdyby zdobienie pierniczków było dyscypliną na Olimpiadzie, to miałabyś bezapelacyjnie złoty medal, a ja się idę schować pod biurko ze wstydu, bo nie mam ani jednego dojrzewającego ciasta w lodówce i jeszcze nie upiekłam ani jednego pierniczka, no może mnie trochę usprawiedliwi moja alergia pokarmowa, bo taki lukier na białku to niestety nie dla mnie
.
Izolda, jak najbardziej jesteś usprawiedliwiona.![]()
Cinka @ 10 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060112Masz tam więcej miejsca? Bo ja jestem w takim samym "lesie" jak i ty, z tym że nie mam nic na swoje usprawiedliwienie![]()
![]()
No to ci się nie udałobo pobiłaś moje wypociny na głowę!![]()
Jeśli byłam inspiratorką to pękam z dumy, masz do tego rękę dziewczyno jak mało ktoGratuluję!
O, dla Ciebie, Cinko nie ma usprawiedliwienia.Takie złote ręce powinny mieć zajęcie przy lukrowaniu.![]()
![]()
A byłaś, byłaś i teraz zawsze jak lukruję to sobie te Twoje pierniczki wspominam.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.