Joanna @ 10 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1367545Upiekłam na jutro z podwójną porcją bakalii (orzechy włoskie i suszone wiśnie).No to czekamy na prezentację.
doris71 @ 10 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1367560Joanno długo suszyłaś bezę bo ja się bezy bojęPiekłam wg przepisu, tylko ostatnie pół godziny w 120 stopniach.
dziunia @ 24 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1246440Tort można zrobić dzień wcześniej, dobrze przechowuje się w lodówce.Ale pewna nie jestem.....
Jaki Wam lepiej smakuje, świeżo przygotowany czy "wczorajszy"?
doris71 @ 10 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1367678moja siedzi już ponad 3 godziny, raczej mokra w środku, ten blat który ma być spodem wyjęłam ale papier go nie puszcza, no piękny nie bedzie, suszę dalejale ona własnie w środku ma byc mokra![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.