asika @ 25 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=959366mysle sobie.. jak by to jakos w sloiczki male wlozyc? no pyszny jest - pyszny!!asika, ja często robiąc pasztety część zapiekam w formie a drugą część wkładam do słoiczków i pasteryzuję, więc myślę, że i ten seniorki też można.
.agatka. @ 23 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=924683Obawiam się, że temp. ok. 200 stopni będzie zbyt wysoka... pokrywki na pewno nie wytrzymają.kochane, przepraszam, że nie odpowiedziałam na czas...
Wtedy wszystko zapasteryzowało się fantastycznie, nic nie popękało a sam paszet... cud-miód. I powiem więcej - w spiżarni wciąż stoi 1 słoiczek tego pasztetu z opisaną datą, jest szczelnie zamknięty, przykrywka wzorowo zassana, widać, że jest OK. Trzymam go pod obserwacją.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.