kika @ 2 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=458903Bośku, jakie tam są piękne przepisy, kto je teraz przetłumaczy, no kto??![]()
Chociaż na te pikne bułeczki mąką posypane i na te paluchy, tak na początek co? Kto zna te mowę? Przyznac się! Uprzejmie proszę
W tych 3 blogach, na gorze, mozna kliknac tlumaczenie automatyczne:
http://sandrakavital.blogspot.com/ / znowu zrobila cos nowego/![]()
http://papillesetpupilles.blogspot.com/
http://www.fidji.canalblog.com/
W innych mozna tlumaczyc automatucznie korzystajac z jakiegos tlumacza. Troche jest to uciazliwe.
BeataSz @ 5 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=460145niestety nie najbrzydsza z najbrzydszych, ale za to na obrzydliwym tle, może byćAleż są doskonałe w swej obrzydliwości![]()
![]()
![]()
![]()
Beatko, szczerze podziwiam Twoje drożdżowe umiejętności
Joanna @ 5 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=460956Widzę, że Linn swoim linkiem rozpętała prawdziwą epidemię drożdżówkowania....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Ty myslisz, ze Twoje zdjecia nie dzialaja ?![]()
![]()
![]()
kasha @ 6 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=461888kuszą mnie bardzo takie jak Jotha zrobiła, z serkiem
Dobre sa jak to drozdzowki. W ogole to ciasto jest b.dobre !![]()
Mam jednak pytanie, nie wiem, czy tutaj w tym watku dobre do rozwiazania, czy nie lepiej w ogolnojedzeniowym (najwyzej sobie sama przeniose).![]()
Chodzi mi mianowicie o sposob nie tyle samego zawijania, co o zlikwitowanie przestrzeni w srodku drozdzowki, ktora powstala wkolo nadzienia. Co robie nieprawidlowo ? Przygotowalam twarozek ze smietana i cukrem waniliowym. Calosc wydawala mi sie dosc gesta, moze jednak powinnam dac bez smietany ? Z reszta z jabluszkami (a byto to cos pomiedzy dzemem a marmoladka) tez mialam przestrzen wkolo nadzienia. Staralam sie owijac dokladnie. Wiec co jest ?![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.