a kto piekl z suchymi drozdzami?
bo chyba wyprubuje przez ta moja babcie
a fat free mleko moze byc?ja pieklam
i zawsze robilam rozczyn
tylko mimo wszystko slabo mi rosly
wole prasowane drozdze
czy mozna uzyc zakwasu zamiast drozdzy jest jakis przelicznik?
a kto piekl z suchymi drozdzami?
bo chyba wyprubuje przez ta moja babcie
a fat free mleko moze byc?ja pieklam
i zawsze robilam rozczyn
tylko mimo wszystko slabo mi rosly
wole prasowane drozdze
czy mozna uzyc zakwasu zamiast drozdzy jest jakis przelicznik?ja bym nie piekla takich buleczek na samym zakwasie, nawet pszennym. Mozna dodac 1-2 lyzki zakwasu pszennego dla wzmocnienia smaku, ale moim zdaniem drozdze musza byc, bo wyjda gnioty![]()
I ja zrobiłam te bułeczki są rewelacyjne
jest i fotka
Agato przesliczne drozdzowki i - z opoznieniem- witam na forum![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.