a kto piekl z suchymi drozdzami?
bo chyba wyprubuje przez ta moja babcie
a fat free mleko moze byc?ja pieklam
i zawsze robilam rozczyn
tylko mimo wszystko slabo mi rosly
wole prasowane drozdze
czy mozna uzyc zakwasu zamiast drozdzy jest jakis przelicznik?
a kto piekl z suchymi drozdzami?
bo chyba wyprubuje przez ta moja babcie
a fat free mleko moze byc?ja pieklam
i zawsze robilam rozczyn
tylko mimo wszystko slabo mi rosly
wole prasowane drozdze
czy mozna uzyc zakwasu zamiast drozdzy jest jakis przelicznik?ja bym nie piekla takich buleczek na samym zakwasie, nawet pszennym. Mozna dodac 1-2 lyzki zakwasu pszennego dla wzmocnienia smaku, ale moim zdaniem drozdze musza byc, bo wyjda gnioty
I ja zrobiłam te bułeczki są rewelacyjne
jest i fotka
Agato przesliczne drozdzowki i - z opoznieniem- witam na forum
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia