BeataSz @ 25 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1307747piękne Ci wyszły![]()
P.S. 4 jagodzianki zamroziłam, jakby co, resztę goście zjedli lub zabrali ze sobą.![]()
tak podwoilo swoja objetosc
przed upieczeniem
takie cos wyszlo
tu z bardziej puchatym ciastem
tu wlasnie to cienkie ciastoBeata19 @ 19 Aug 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1586028Czy można zrobić z mrożonych jagód? nie będzie zakalca ? i czy najpierw jagody odmrozić ? Proszę o podpowiedź.Ja robilam z mrozonych ktore wczesniej odmrozilam.
Sabuto dziekuje!![]()
Beata19 @ 19 Aug 2015 napisał:
Beata19 @ 19 Aug 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1586028Czy można zrobić z mrożonych jagód? nie będzie zakalca ? i czy najpierw jagody odmrozić ? Proszę o podpowiedź.nigdy nie rozmrażam żadnych owoców, nawet wolę używać mrożonych do nadziewania bułeczek czy pierożków.
Ale jeśli z rozmrożonych wyszły Ci pyszne i jesteś zadowolona, to cieszę się![]()
BeataSz @ 20 Aug 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1586104nigdy nie rozmrażam żadnych owoców, nawet wolę używać mrożonych do nadziewania bułeczek czy pierożków.
Ale jeśli z rozmrożonych wyszły Ci pyszne i jesteś zadowolona, to cieszę się
Rozmroziłam za podpowiedzią Roman - bałam się,że takie zimne zaszkodzą " ciepłolubnemu " drożdżowemu. Skoro twierdzisz , że można z mrożonymi to następnym razem tak zrobię.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.