hazo
Well-known member
- Lis 13, 2005
- 8,335
- 1,404
- 113
Kupiłam już mięso, jutro będę produkować.
Nigdy do tej pory nie robiłam żadnych przetworów w słoikach z mięsem. Do warzywno-owocowych wyparzam słoiki w piekarniku i zawsze używam nowych zakrętek, z którymi (pewnie wstyd się przyznać) nic nie robię po wyjęciu z folii w którą są opakowane. A jak przygotować takie pokrywki do mielonki❓ Co z nimi robicie ❓ A może też mogę zakręcić nowymi nic z nimi nie robiąc❓ Poradźcie, proszę.
Nigdy do tej pory nie robiłam żadnych przetworów w słoikach z mięsem. Do warzywno-owocowych wyparzam słoiki w piekarniku i zawsze używam nowych zakrętek, z którymi (pewnie wstyd się przyznać) nic nie robię po wyjęciu z folii w którą są opakowane. A jak przygotować takie pokrywki do mielonki❓ Co z nimi robicie ❓ A może też mogę zakręcić nowymi nic z nimi nie robiąc❓ Poradźcie, proszę.