franuś @ 22 Aug 2021 napisał:index.php?act=findpost&pid=1681605Surową mielę w maszynce.Najpierw radzisz, co zrobić, a jak się pytający domaga szczegółów, dajesz odpowiedź prawie na odczepnego. Sorry, ale tak to właśnie odczytuję.
Wiem, jak wygląda golonka, więc co mielesz? Wycinasz samo mięso, czy dodajesz też skórę, jest przecież najbardziej klejodajna. Jeśli ze skórą, to jak ona sie w wyrobie zachowuje? Jest wyczuwalna, jako np. trwardsze grudki, czy się rozpuszcza i nie da się jej wyczuć? Takich szczegółów, a nawet więcej, jesli wykonawca je zauważy, na ogół pożąda pytający.
Nie daj sie więc prosić i zeznawaj, co wiesz.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia