Janka @ 13 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=822469asieja.Cieszę się że smakuje.
Zawsze robię z wanilią,więc nie wiem jakie będą z innymi przyprawami.Próbujciebardzo smakuje
to jeden z moich ulubionych dżemów
nawet dzisiaj użyłam go do ciasteczek
a rano jadłam z nim jogurt bałkański
gatita @ 13 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=822662Dziewczyny, czy trzeba koniecznie przepuscić marchew i cytrynę przez maszynke do mięsa ? A może by tak drobniutko posiekać ?
Jutro zamierzam go zrobić...chcesz siekac kilogram cytryny i kilogram marchwi?
nie no, rozumiem, że pewnie z mniejszej porcji
ale moim zdaniem to nie to samo,
bo jednak mielisz całe cząstki cytryn, skórkę, to białe
a pokroic to nie bardzo
ja bym jednak użyła maszynki
asieja @ 13 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=822667bardzo smakuje
to jeden z moich ulubionych dżemów
nawet dzisiaj użyłam go do ciasteczek
a rano jadłam z nim jogurt bałkański
chcesz siekac kilogram cytryny i kilogram marchwi?
nie no, rozumiem, że pewnie z mniejszej porcji
ale moim zdaniem to nie to samo,
bo jednak mielisz całe cząstki cytryn, skórkę, to białe
a pokroic to nie bardzo
ja bym jednak użyła maszynkiO matko, to nie mam innego wyboruDo roboty !!!
gatita @ 16 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=823743Tak, cukru dałam tyle ile trzeba. I tylko nie wiem czy za wcześnie spanikowałam bo trzeba było poczekać aż wystygnie czy rzeczywiście w maszynie gorzej odparowuje....
Liczy sie jednak efekt końcowy: Pychota !!
Gdzieś mi wcięło zdjęcie dżemu już w słoikuale wyglada pięknie i jest bardzo gęsty.w takim razie cieszę się,
że smakuje
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia