Focaccia nadziewana prosciutto i serem Bajaderki

duende

Member
Cze 25, 2008
3,857
0
0
ale piękne te Wasze zdjęcia
icon_smile.gif

Ja też, zachęcona wczoraj, zrobiłam ciasto i z niepokojem czekałam, aż urośnie. Doczekałam dwóch godzin i przygotowałam, jednak bałam się efektów, bo ciasto wcale mi tak chętnie nie rosło. w lodówce przeleżało na środkowej półce pod folią aluminiową 21 h. A efekty takie:

dsc03312ea5.jpg


dsc03313eb0.jpg


Bardzo smaczne. Dzieciaki chcą więcej nadzienia
icon_smile.gif

A ciasto po prostu idealne, chrupiące i miękkie jednocześnie. Dziękuję za przepis!
anbetung.gif
anbetung.gif
anbetung.gif
 

agu

Member
Lip 3, 2008
1,024
0
36
Zrobiłam
icon_smile.gif
Z suszonymi pomidorami, czosnkiem, bazylią, kaparami. Do zupy pomidorowej będzie. Jak pieknie pachnie
banana.gif