linette
Member
- Lip 11, 2006
- 581
- 0
- 16
Foremka wypróbowana
Nie jestem pewna czy mogę napisać, że robiłam te herbatniki, bo zmieniłam składniki.
Zamiast zwykłego mleka dałam mleko ryżowe, zamiast masła - margarynę i ... skończyła mi się mąka ziemniaczana - zastąpiłam ją mąką kukurydzianą i odrobiną ryżowej
Nie wiedziałam czy po tych zamianach będą jadalne i dlatego robiłam z 1/4 porcji.
Wyszły pyszne, chrupiące, kruchutkie i ... też smakują jak herbatniki ze sklepu
Troszkę za bardzo je zrumieniłam
Oto i one:


Nie jestem pewna czy mogę napisać, że robiłam te herbatniki, bo zmieniłam składniki.
Zamiast zwykłego mleka dałam mleko ryżowe, zamiast masła - margarynę i ... skończyła mi się mąka ziemniaczana - zastąpiłam ją mąką kukurydzianą i odrobiną ryżowej

Nie wiedziałam czy po tych zamianach będą jadalne i dlatego robiłam z 1/4 porcji.
Wyszły pyszne, chrupiące, kruchutkie i ... też smakują jak herbatniki ze sklepu

Troszkę za bardzo je zrumieniłam
Oto i one:

Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: