Joanna @ 12 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=411266nie potrzebuję piątego rodzaju pierniczków, prawda?
Joanno ,Ty jest minimalistką,tylko pięć rodzajów pierniczków?
Ja straciłam już rachubę![]()
Teraz właśnie zagniotłam te twoje Tatter,wszystkie jak lecą![]()
Czy w święta mogą być same pierniczki ,pierniki ?
No dobra upiekłam jeszcze anyżowe jelenie różki oficjalnie nazywane ciasteczkami badeńskimi![]()
tatter @ 12 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=411312Joanno..niniejszym wyrazam zgode na 5 rodzaj pierniczkow!!!!![]()
Wedle rozkazu!![]()
Margot @ 12 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=411334Joanno ,Ty jest minimalistką,tylko pięć rodzajów pierniczków?
Ja straciłam już rachubę
Nie, niestety nie jestem minimalistką, tylko mam kłopoty z matematyką....![]()
Właśnie się doliczyłam, że w puszkach mam już sześć rodzajów pierniczków, a więc tatterowe będą siódme i ósme....![]()
Żeby się całkiem nie pogubić, liczę TYLKO pierniczki ....![]()
![]()
O inszych nie wspomnę...![]()
te są świetne
CYTATCHOCOLATE GINGERBREAD:całkiem całkiem
CYTATLEBKUCHENz pół porcji zrobiłam,dałam 1 łyżeczkę proszku ,bo nie mam mąki z proszkiem ,a chyba taka miała być?
Czekają na strojenie
tatter @ 14 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=413220Jaka...sa piekne...i ciesze sie, ze zadowolona z ciasta jestes...
Na pewno pomagala Ci coreczka...moja Matyla juz doczekac sie nie moze...Tym razem zajęłam Zuzię bajką - kolejna zima w kuchni mi się nie uśmiechała![]()
Dziś może je wystroję... - kilka z Zuzinką![]()
jaka @ 16 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=414742P.S. Zuziowe dzieła prześlę dziadziom z wielką kartką - NIGDY NIE JEŚĆ!I z dopiskiem - ostrożnie - bezcenne dzieła sztuki!![]()
Joanna @ 16 Dec 2006 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.