ja robilam 2 z serem bez jajka, ale byly jakies bardzo "mulace", mnie nie smakowaly .No chyba ze dorzucilo by sie jescze cos , jakies warzywko mozeA po wyjęciu z foremek te bez jajek zachowały kształt miseczki?
ja robilam 2 z serem bez jajka, ale byly jakies bardzo "mulace", mnie nie smakowalyeee, to trzeba zrobic z jajkiem, wtedy beda smakowac
Robilam to danie juz pare razy i calosc z foremki wychodzila bardzo ladnie![]()
Nic sie nie rozwalilo![]()
kermidt @ 13 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=362236w najnowszym magazynie krafta maja taka szynke zapiekana tylko ze szpinakiem wiec pewnie sie nie rozpadaja, bo oni wszystkie przepisy testuja.
wiec dzis na obiad jeszcze inna wersja: i szpinak i jajo![]()
weszlam tylko szybko sprawdzic czas i temperaturei jak sie udało?
kermidt @ 6 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=634500Tak mysle... Ilona moze by sie dalo jakies warzywo wziac zamiast tej szynki? Bo mozna ciasto jak na pierogi, ale maki tez nie jadasz? Moze jakby kapuste wloska? Ona bardziej elastyczna od zwyklej.![]()
![]()
![]()
Mogłabym w sumie rzobić coś jak gołąbki Agusiowe![]()
Kapucha a w srodek ugotowany groch (soczewica w oryginale), pieczarki, zielsko itd. i jajo wciepnąć![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.