Caritka @ 8 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1300245Ale cudo! Gucio!![]()
![]()
Piekny! I pamietam, ze byl przepyszny!
Szkoda, ze ja chwilowo nie moge....![]()
Caritkoi niech to "chwilowo" się szybko skończy![]()
![]()
Gucio @ 8 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1300366Caritkoi niech to "chwilowo" się szybko skończy![]()
Guciu, skonczy sie od poniedzialku-![]()
ale poszaleje sobie dopiero po urlopiei jak zrobie sobie zakwas![]()
![]()
bo teraz nie oplaci mi sie go zrobic.
mirabbelka @ 13 Feb 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1562853Polska maka typ 750 zwana chlebowa jest niestety niskobialkowa, wiec to moze byc także jednym z powodów rozlewania się bochenka.
W Polsce tylko maka typ 550 miewa wiecej białka.Mirabbelko, nie bardzo mogę się zgodzić z ostatnim zdaniem. Do chleba kupuję ostatnio mąkę pszenną typ 650, która ma 12 g białka czyli tyle samo co luksusowa typ 550 Lubelli.
Z tej 650 jestem bardzo zadowolona.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.