Buka @ 21 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=794287Hazo, u mnie też nie ma proszku. Dopisałam tyle, ile dodawałam.W mojej pisze " 1/2 paczki proszku spulchniającego", a pod przepisem "Keks można piec bez proszku", to pewnie dlatego
w Waszych nie ma mowy o proszku.
Hazo, keks wygląda smakowicie.
Buka @ 8 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1046584Z tą ilością bakalii moczonych w pysznościach to zupełny odlot.
Cieszę się, że przepis przypadł Ci do gustu, ja tez ten keks lubię.Hę? Ja też daję mniej więcej tyle i uważam, że to w sam raz!
Joanna @ 17 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=791981U mnie w domu też się piekło albo keks z tego przepisu, albo "dziada" z książki J. Czernikowskiego.Nie widzę przepisu na dziada na cinie czy możesz wpisać ??
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia