Cinka @ 26 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=475133A ja właśnie wczoraj zrobiłam - nabrałam ochoty bo nigdy w życiu nie piekłam pieczeni rzymskiej![]()
Skadniki oczywiście po swojemudodałam trochę suszonych pomidorów, natki pietruszki, zółtego sera w kosteczkę i troszkę prażonej cebulki. Wyszło pycha![]()
Świetny pomysł z tymi dodatkami. Skuszę się na tego klopsa, bo wygląda bardzo smakowicie. Pomidorki suszone właśnie kupiłam, a reszta dodatków jest zawsze pod ręką.
kermidt @ 29 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=653989ma bardzo ladny kolor. Moja wychodzi raczej brazowa niz rozowa.
Jakie mieso dalas? I jak mielone? Bo nie wiem co moze miec wplyw.Mielone kupiłam niestety gotowe ( kupowałam i piekłam wczoraj wieczorem), miało być wieprzoweByło dość grubo mielone. Piekłam niecałe 1,5 godz![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.