Elzunia @ 12 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1368260Wyglada bardzo smacznie.
Iva, doliczylam sie 9 warst biszkoptu. Robilas 2 biszkopty czy 1 w misce?
Iva @ 22 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1371902w misce
co to za miska? W lutym robię tort- Barbie. I potrzebuję zrobić suknię i wydaje się, że Twoja miska jest idealna![]()
ola_wroclaw @ 17 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380216co to za miska? W lutym robię tort- Barbie. I potrzebuję zrobić suknię i wydaje się, że Twoja miska jest idealna
Dziewczny jestem nowa wiec prosze o porade na jutro musze zrobic synkowi torta i on chce krem czekoladowy a ten przepis jest super!!! wiec ile tej nutelli dac?a i jakie maslo? dziekuje slicznie![]()
ola_wroclaw @ 17 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1380216co to za miska? W lutym robię tort- Barbie. I potrzebuję zrobić suknię i wydaje się, że Twoja miska jest idealna
Witam serdecznie trafiłam tutaj w poszukiwaniu kremu dobrego do dekoracji jeszcze nie robiłam tego o którym tutaj czytam ale mnie bardzo zainteresował przepis i w najbliższym czasie pewnie go zrobię - ale przeczytałam o laleczce barbie własnie taki niedawno robiłam i użyłam do dekoracji śmietany Rama do ubijania - do utwardzenia dodałam nie fix ale mix do śmietany , powstała bielutka puszysta masa do której dodałam barwniki w płynie
presyłam link do zdjęcia . pozdrawiam cieplutko .
https://picasaweb.google.com/lh/photo/Hy-gb...feat=directlink
I jeszcze jedno - przesyłam rozwiązanie na sukienkę http://www.youtube.com/watch?v=IUI7Sn0X_7k
bo to jest miska z zestawu na tort barbie![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.