gosiakw @ 21 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1392605nie mam zamiaru, po tym czego się naczytałam o nim nie zamierzam dać za wygranąno a poza tym to przesłodzone masło też znalazło amatorów![]()
a próbowałaś ja uratować?Ja w takim wypadku daje trochę wrzącego masła lub dolewam 2-3 chlusty oleju o neutralnym smaku
Choć jak daję czekoladę do budyniu to już nie mam z tym kremem problemu
ania29247 @ 16 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1410890Iva, Jak zrobić taki śliczny koszyczek ?Opisz proszę to krok o kroku![]()
Wklejam link do filmiku jak wyciskać koszyczek ten link podała mi Iva http://www.youtube.com/watch?v=RE4hBly_F7w...feature=related
nemcok @ 16 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1410891Witam Serdecznie
Widze PAnie że macie tu dobra mase.
I ja mam zamiar sprobowac zrobic na chrzest coreczki tylko mama pytanie..
Chce zrobić mase ze smietana i białą czekolada , zastanawiam sie czy sie to wszystko nierozpusci, albo moze mam calosc toru przykryc inna masa i dopiero cukrowa??
prosze o pomocPod masę cukrową to raczej radziłabym posmarować masą maślaną: masło utarte z cukrem pudrem,bo wcześniej dziewczyny pisały,że ten krem jednak rozpuszcza cukrową![]()
sabuto @ 16 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1410930Pod masę cukrową to raczej radziłabym posmarować masą maślaną: masło utarte z cukrem pudrem,bo wcześniej dziewczyny pisały,że ten krem jednak rozpuszcza cukrową
Dziekuje, za radę.
Dzis robiłam mase na probe, ale na koniec wygladala jakby podważaona, może za szybko dawałąm śmietane niewiem, nastepnym razem bede dodawać wolniej.
Degustacji dokonała moja 11 mc corka jej słowa.... mniam mniam haha, jednym słowem na chrzciny moge robic tylko musze sie bardziej postarac.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.