pierniczek
Member
- Lip 27, 2009
- 55
- 0
- 0
pierniczek @ 9 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=881850jak dla mnie za słodki, więc następnym razem na śmietanie bez masła.A czemu?
Masło nie jest słodkie przecież?
Poza tym, sama ubita śmietana z czekoladą nie utrzyma budyniu, będzie się lało. Przemyśl to jeszcze.
Margot- bardzo się cieszę!![]()
LeNinka @ 17 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=883772Przyznam, że ja nie dodawałam nigdy alkoholu do tego kremu, ale skoro Margot mówi, że dała i było OK, to znaczy, że można.
A może zamiast zwiększać ilość spirytusu w kremie dodać go do ponczu?
Bo faktycznie- łyżkę spirytusu do kremu bym dodała, ale więcej, też bym się bała.
A tak- tort naponczowany dobrze alkoholem, przełożony delikatnym kremem - po przegryzieniu się może być tym, co tygryski lubią najbardziej![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.