Iva @ 2 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1124729i mi się zważyła![]()
i nie zostanę fanką tej masy, jednak wolę tradycyjną mase maślaną albo bitą śmietanę. Coś mi budyniowe nie leżą![]()
Iva @ 8 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1300239o, tu się nie zgodzę, krem maślany Dziuni jest pyszny ! A wcześniej maślanych nie jadałamMożliwe Iva - nie wątpię że jest pyszny... dla kogoś innego - ale ja takich kremów nie znoszę po prostu.
Moja mama też robiła bardzo podobny więc mniej więcej wiem jak to smakuje - no dla mnie to jest za tłuste niestety, czuję roztapiające się masło w ustach i na samą myśl mnie mdli![]()
Elzunia @ 29 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1309588Iva - eksperymentowalas kiedys z ta masa? Masa jest dobra ale ja sie tak zastanawiam nad zmiana ilosci masla tzn 3/4 kostki masla a reszte serka mascapone. Mozna wogole mieszac maslo z mascapone? Mysle ze tak bo w zasadzie to tluszcz i to tluszcz , robil ktos juz tak?nigdy nie eksperymentowalam. Jest tak pyszna, ze bałabym sie popsuć![]()
Iva @ 8 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1300149![]()
![]()
![]()
najpierw sie zraziłam i nie chciałam więcej jej robić![]()
, potem spróbowałam i zostałam jej fanką. masa jest pyszna, goście zawsze są zachwyceni![]()
wczorajsze dwa z ta masą
![]()
Iva, te róże także są zrobione z masy budyniowej? Da radę? Piekne są!
Akulka @ 15 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1318193Iva, te róże także są zrobione z masy budyniowej? Da radę? Piekne są!te róże i koszyk są z tej masy LeNinki ( czyli budyniowej + śmietana+ czekolada)
Iva @ 16 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1318395te róże i koszyk są z tej masy LeNinki ( czyli budyniowej + śmietana+ czekolada)Dzięki![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.