Będę przekładać do słoików .
h-elen Well-known member Contributor Lut 16, 2008 8,238 489 83 Gru 4, 2018 #102 Wczoraj trzy główki zakiszone
Margot Well-known member Contributor Cze 24, 2005 16,333 156 63 Gru 9, 2018 #103 co roku na pierogi kiszę sama kapustę, w tym roku dopiero wczoraj mi się przypomniało , nastawiona, już dziś ie pieni , zdąży chyba się ukisić p.s jutro jeszcze czerwonej trochę ukiszę, bo mi koleżanka nagadała ,ze robi pierogi z czerwonej kiszonej kapusty, grzybów i śliwek Załączniki kapusta_001.JPG 249.9 KB · Wyświetleń: 4 Ostatnią edycję dokonał moderator: Gru 9, 2018
co roku na pierogi kiszę sama kapustę, w tym roku dopiero wczoraj mi się przypomniało , nastawiona, już dziś ie pieni , zdąży chyba się ukisić p.s jutro jeszcze czerwonej trochę ukiszę, bo mi koleżanka nagadała ,ze robi pierogi z czerwonej kiszonej kapusty, grzybów i śliwek
mariaanna Member Mar 6, 2008 1,831 0 0 Gru 12, 2018 #104 Dzisiaj zakisiłam następną główkę ale bez marchewki bo taką potrzebuję. Ciekawa jestem czy bardzo zmieni to smak końcowy.
Dzisiaj zakisiłam następną główkę ale bez marchewki bo taką potrzebuję. Ciekawa jestem czy bardzo zmieni to smak końcowy.
h-elen Well-known member Contributor Lut 16, 2008 8,238 489 83 Lip 10, 2019 #105 Dzisiaj kiszę dwie główki.
qd Well-known member Contributor Sie 28, 2005 6,426 254 83 Lut 6, 2020 #106 Zachciało mi się Idę szatkować kapustę.
h-elen Well-known member Contributor Lut 16, 2008 8,238 489 83 Lut 6, 2020 #107 Ostatnio dość często robię i tylko taką. Przepis rozdałam wśród bliskich, wszyscy zachwyceni
h-elen Well-known member Contributor Lut 16, 2008 8,238 489 83 Kwi 15, 2021 #108 Przeczytałam o festiwalu i zrobiłam. Nie wpisałam się do akcji ... Dzisiaj ponownie robię.
qd Well-known member Contributor Sie 28, 2005 6,426 254 83 Sie 18, 2021 #109 Podnoszę, wlaśnie stygnie zalewa.