waszkamaszka
Member
- Gru 21, 2010
- 362
- 0
- 0
ja juz czekam na wnuki hi hi mam nadzieję że będę miała taką sliczną wnusię JA CHCĘ DZIEWCZYNKĘ

Pieguss @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092225Martyna dziękuję, zaczerwieniłam się, nie wiem jak sobie mnie wyobrażałaś ale ja taka normalna nawet jestem![]()
, a piszę tutaj do Was ze wszystkimi pierdołami bo w sumie nie mam do kogo gęby otworzyć, urodziłam się na śląsku i wychowałam potem z małżem wywiało nas do łodzi i tutaj nie mam żadnych znajomych null, zero !! oszaleć można
, małż w pracy, czasami szwagierka wpadnie (szwagierka i teściowie mieszkają w okolicy) a ja gdyby nie Wy Cinki niedługo bym mówiła gaga dada i baba
hihihi![]()
Waszka to prawda, czas leci szybciochem, jak teraz obserwuję Olcię to przypominam sobie Kacpusia kiedy był w jej wieku i aż łezy cisną sie d oczu - jak szybko to zleciało !!![]()
Olo super jesteście
, młodziutka jesteś, a przynajmniej wyglądasz młodziutko![]()
![]()
Patrząc na Waszkę też bym nie pomyślała że takie duże dzieciaki ma
Pieguss mam 28 lat no to można powiedzieć że młodziutka![]()
frogitka @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092238Hej Dziewczynki!
Żeby nie być tajniakiem, powiem, że dziś zapisałam się do forum...
Jestem antytalentem kulinarnym i nie mogę pochwalić się żadnym cudem.
Weszłam na forum, bo szukałam przepisu na masę...
I szczęka mi opadła do kolan. Myślałam, że takie rzeczy to tylko w...tv.![]()
Chęci mam ogromne żeby zarazić się od Was, ale chyba musi upłynąć duuuużo czasu.
Póki co, będę Was podglądać - mogę?![]()
![]()
JESTEM OCZAROWANA!!!Witamy witamy!
Każdy tu mile widziany (zwłaszcza taki co nie czepia się pisowni), podglądaj, ucz sie i dziel swoimi poczynaniami - bo w to że nic nie umiesz już nie uwierzę po ostatnich "nowicjuszkach"
Dziś mamy dzień przedstawiania się w takim razie zmienię dziś avatar na odrobinę bardziej podobny do mnie niż obecny![]()
martyna22a @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092252Duszko Ty mnie wykonczysz,chcesz zebym po lupe do sklepu leciala,miej litosc, ja male dziecko mam
dziewczyny mam skret zoladka,wlasnie zlecenie-gigant dostalam, na ponad 100 osob rzezby i torty,naszczescie termin odlegly ufffo prosze to się robota szykuje na maksa) to super!
szkoda, że tak daleko mieszkasz bo byśmy Ci pomogły(oczywiście nie w rzeźbach)
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.