Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko... cz. II

Status
Ten wątek został zamknięty.

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
haidi milo cie widziec,fajniutka rodzinka i piesio
daumen.gif

przy was nic sie nie da zrobic , moze tak do tortow marsz!!! ja mam do marca narazie wolne czyli zlecen brak,zasluzony odpoczynek
arsch.gif

Tymcia

Member
Sty 7, 2011
99
0
0
Mam tysiące zdjęć ale nie wiem co mam wrzucić.Jak ktoś ma profil na nk to zapraszam.Katarzyna Tymoszuk, Jagodnia.Z najmłodszą córcią jakieś 6 kilogramów temu.
icon_mrgreen.gif

Załączniki

• 2010_05_16__00005.jpg
    2010_05_16__00005.jpg
    84.5 KB · Wyświetleń: 0
  • 222.jpg
    222.jpg
    101.3 KB · Wyświetleń: 0
  • 2010_08_30__00026.jpg
    2010_08_30__00026.jpg
    141.3 KB · Wyświetleń: 0

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
Tymcia moja kuzynka ma tak na nazwisko!!!!!!!!! a może my taka po kislu rodzinka jestesmy ha ha

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
Duszka20 @ 15 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1092308Sylka na tortowni znajdziesz, ja własnie od męża wymusiłam w prezencie. super sa choc mase miałam kiepską i nie wyszło jak chciałam no i musze jeszcze poćwiczyć
icon_wink.gif

waszka 9 sierpnia w Sopocie mówisz? ja całe wakacje jeżdże do Trójmiasta, bo mój mężuś urzęduje tam w wakacje więc może tam jakieś szkoleniowe spotkanko???
będę tylko dwa dni ale chetnie chętnie
bussi.gif

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
Tymcia super jestescie
w ogole co za zakrecony watek,ze tez jeszcze moderatotzy milcza , wczesniej czy pozniej dostaniemy po uszach bo od pokazywania siebie jest watek ale na pewno nie w masach i kremach a moze nas nie zauwaza
icon_mrgreen.gif

sylkag66

Member
Sty 20, 2011
399
0
0
Nie będe gorsza , oto mój synek 22 grudnia skończył roczek

Załączniki

• 100_6487.JPG
    100_6487.JPG
    158.9 KB · Wyświetleń: 0

sylkag66

Member
Sty 20, 2011
399
0
0
waszkamaszka- dziękuje
bussi.gif
ja niedługo mam urodziny to sama sobie wymyślę prezent. A co do masy, to nie wiem jak na mojej to wyjdzie
gruebel_2.gif

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
dziewczynki!!! Ja mam prośę!!! Dajcie przepis na rozciągnięcie dnia!!!! Jak wy to robicie??????????????? Torty- cuda!!! Rodzinki - zadbane!!!!!!!!!!! Praca- szefowie się nie czepiają!!!!!!!! Wy- piękne!!!!!!!!!!!!!!!! Ile trwa wasza doba????????? Dajcie przepis. Ja jak wsiąknę w to forum to leżą inne sprawy. Ło matko!!!!!! a tu taki linkuś. Może coś się przydać zakręconym cinkom!!!!!! pozdrawiam!!! Dobrze że mam ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://epapiernicze.pl/index.php/produkty/przegladaj/3/15

olo2009

Member
Sie 29, 2010
143
0
0
To ja zapodam jeszcze mojego synka z bliska:) no i ja z mezem, zadko mamy wspolne zdjecia az cud ze cos znalazlam:)

Gabka22

Member
Maj 14, 2008
23
0
0
Witam po bardzo długiej przerwie... Czytam Was cały czas, ale pisałam chyba ze 200 stron temu
icon_neutral.gif

Normalnie szalejecie dziewczyny, nadążyć za Wami nie można. Tyle cudów tu pokazujecie i co chwilę ujawnia się jakiś nowy talent
anbetung.gif

Rodzinki macie super, miło jest zobaczyć choć na zdjęciach z kim się pisze i kogo się czyta
wink.gif

To ja wklejam moje ostatnie zimowe dzieła
icon_wink.gif

Zimowy tort urodzinowy
a416cb4c11.jpeg

i dwa zimowe Kubusie Puchatki:
40b385c8ca.jpeg

ae24918910.jpeg

Megi428

Member
Gru 26, 2010
439
0
0
Kurczę ale fajnie i "rodzinnie" się zrobiło na wątku - co jedna to piekniejsza i zdolniejsza
icon_mrgreen.gif

A teraz uwaga uwaga - skończyłam malowanie w kuchni - od jutra porządki - dzisiaj już nie mam na nic siły
icon_smile.gif
mam nadzieję że w sobotę rano - choćbym całą noc miała sprzątać
rofl.gif
) już zrobię poranną kawusię w czystej i pachnacej kuchni
icon_lol.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
No nie na chwilę musiałam wyjść z domu i 6 stron czytania.
Haidi, Frogitka - witajcie.
wink.gif
Ja nie wiem jak się można chować za ramię poczynając takie śliczne torty? Jeżeli chodzi o brak wprawy w pieczeniu to lojalnie uprzedzam, na tym wątku panuje strasznieeeeee zarażliwy wirus i nie da się nie zachorować jak się tu raz kliknie. Dlatego bardzo współczuje, ale zacznijcie śledzić u siebie objawy.

Dziewczyny jesteście takie śliczne, że zapomniałam ,że to wątek tortowy. Rodzinki jak marzenie. Małżony jak świce. Pogratulować.
Jedynie do pań walących po oczach takimi ślicznymi córciami mam żal. Strasznie choruję na wnusię
cry_1.gif
a wy mi tu takie lalunie na ekran.

Waszkamaszka, marsz do kompa i wklep wreszcie przepis na tę pyszną masę rafaello jeżeli jeszcze jej całej nie pożarłaś i nie musisz robić nowej.
baa.gif

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy