waszkamaszka
Member
- Gru 21, 2010
- 362
- 0
- 0
Ach po co ja te zdjecie dałam!!! teraz mam stresa Duszka no mówie Ci staraj sie o dzieciatko wiesz jakie sliczne bedzie
waszkamaszka @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092250poczekaj jak w lato przejeżdżać będę przez Antwerpię(kropka dobrze napisałam Antwerpia?) już ja Cię znajdęJa też będę przejeżdzała.Tylko ty Waszka chyba w drugą stronę![]()
![]()
Ale super lachy jesteście , słów brak. Muszę kilka razy ogladnać żeby dobrze przyswoić( podobnie jak magnez). a ja tam nie mam foty z mężem, zawsze tylko ja robię zdjeciaa w sumie to na awatarze widać moją face![]()
![]()
Pieguss @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092300hahaha sabat sabat![]()
haidi świetna rodzinka, skąd Ty jesteś?? Może ktoś z moich stron się znajdzie![]()
Ja jestem z okolic Rzeszowa. Jeśli oglądałyście HiWay to bedzie wiadomo skąd![]()
sylkag66 @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092302http://www.youtube.com/watch?v=wJS3jwKs0wg...ayer_detailpage WIECIE DZIEWCZYNY GDZIE TAKI SZCZYPCE MOŻNA DOSTAĆ?Sylka na tortowni znajdziesz, ja własnie od męża wymusiłam w prezencie. super sa choc mase miałam kiepską i nie wyszło jak chciałam no i musze jeszcze poćwiczyć
waszkamaszka @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092305Haidi dopiero 9 sierpnia w Sopocie !!!!bilety dopiero w sprzedaży będą ja mam juz zaklepane ale prawidłowa sprzedaż dopiero się zaczniewaszka 9 sierpnia w Sopocie mówisz? ja całe wakacje jeżdże do Trójmiasta, bo mój mężuś urzęduje tam w wakacje więc może tam jakieś szkoleniowe spotkanko???
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.