Pieguss @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092483Piękne torciki Gabka![]()
Bo miło Cię zobaczyć, rozumiem że na zdjęciu jest córka - śliczna dziewczyna -gratuluję![]()
![]()
A teraz pytanie do dziewczyn które lepiły róże, mianowicie, jak zakrywanie ten dół róży tzn. ten pąk, bo jak uformowałam różę z 15 płatków to taka guła na dole wyszła brzydko to wygląda, nie wiem jak to na tort położyć zeby tą bułę zakryć
Piegus ja robiłam raz róże - wogóle raz z masy robiłam ha ha - ale ten dzyndzel co był na dole odciełam ostrym nożykiem jak jeszcze w miarę miękki był i ładnie się ukladało na torcie![]()
Pieguss @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092483A teraz pytanie do dziewczyn które lepiły róże, mianowicie, jak zakrywanie ten dół róży tzn. ten pąk, bo jak uformowałam różę z 15 płatków to taka guła na dole wyszła brzydko to wygląda, nie wiem jak to na tort położyć zeby tą bułę zakryć
Przepraszam, że odnoszę się do ostatniego pytania ale ciągle zrywa mi połączenie i strasznie muli komp...
Pieguss, a chcesz postawić różę? Jeżeli tak, to po prostu, ostrym nożem obetnij ok. 1/3 tej bałdy. Jak postawisz na torcie, to nie bedzie widać, ze cos pokombinowałaś.![]()
Gorzej, jeżeli zamierzałaś połozyć bokiem, tak jak kładzie się róże z łodygą. Wtedy trzeba byłoby w miarę równo z każdej strony ściąć bułe, i w to miejce położyć 3-4 zielone wąskie listki. Uzyskasz niby pąk, w który róza jest osadzona.
Pokombinuj, uda się. Powodzenia!
Megi, ogromne słowa uznania!!!, naprawdę zasłużyłaś na nie!!!
Czy to za sprawą Dukana? Przymierzam się za parę dni, bo też walczę ze zbednymi kg... A mam ich sporo do zrzucenia. Na razie zbieram informacje co i jak...
bo, ależ masz śliczne dzieci,. no małż też niczego sobie, fiu, fiu i widać, że jesteście fajną rodzinką
. kończę zanim znów mi net padnie...![]()
Tymcia @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092508Pomalowałam sufit u dziewczyn i wreszcie mogę z Wami posiedzieć. Waszka pytanko do Ciebie bo chyba się na tym znasz; na niedziele robie tort urodzinowy niespodziankowy dla przyjaciela z Angli rodowitego Jamajczyka czy to jest Jamajczyk ten Bob którego widziałam na torcie z liściem maryśki?Ja nie Waszka ale tak Bob Marley marycha i klimaty rasta regge to Jamajka![]()
Kolory dla regge/Jamajka : czerwony żółty zielony![]()
No i widzę że nie tylko ja "pędzlem macham"![]()
waszkamaszka @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092519pewnie że Jamajka ,TAŃCE HULA(E TO HAWAJE ) DREDY,MARYCHA ,JEDYNA EKIPA SANECZKARZY,to jest JAMAJKA(kiedys tam pojadę ! napewno)
z reszta gdzie ja bym nie chciała pojechac Meksyk Hawaje Maroko no i oczywiscie Chiny i Japonia (dorzuciłabym Australię ALE TO ROZPUSTA!)oj mnie się marza dwa kraje : właśnie Australia i Norwegia - zobaczyć te słynne fiordyi wiecej nie chce![]()
![]()
martyna22a @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092497Megi brawo,super babeczka z ciebie,podziwiam ja na Dukanie bylam 3 dni,moze 4![]()
kazeno @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092525Megi wow ale super efekt!!! ja probowalam z Dukanem juz w zeszlym roku na wakacjach.. fajnie bylo ale sie przytylo jak wrocilam na studia hahaha.. teraz podchodze do SB (South Beach).. ehh.. mi to trzeba z 5-7kg.. tak zeby wazyc tyle co przed dziecieciemhehehe.. niestety te ostatnie 5kg to chyba wlasnie najtrudniej zrzucic hehehe.. (tak tak usprawiedliwiam sie
) ale wielki szacun dla Ciebie!!
Dzięki dziewczyny chociaż nie ten watek ha ha
Ja już musiałam coś zrobić bo waga 3D dawała mi się we znaki - sama ze sobą wstydziłam się chodzić ha ha![]()
a teraz szukam wymyślam coś, co cieszy oko, a nie jest w sumie do konkretnego jedzenia - jak siostra mi pokazała domki z piernika to zachorowałam i zaczęłam produkcję (chyba moje ulubione zajęcie) a jak pokazała mi te cuda z masy cukrowej to też przepadłam - robię coś co cieszy oko a do jedzenia niezbyt ciekawe jest, albo zwyczajnie szkoda - taki sposób sobie znalazłam![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.