kazeno @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091729Celine sliczny!!
P.S jak zrobilas te kwiatuszki rozowe wyciskane??Chodzi Ci o te "na około" serca?? To krem wyciskany z worka dekoratorskiego z odpowiednią tylką![]()
Pieguss @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091750Czy myślicie babeczki że sam barwnik czerwony z Wiltona żelowy wystarczy mi póki co do barwienia masy na różowo? Chciałabym zacząć kolorować masę ale muszę się ograniczyć d kilku barwników - może 7-8 sztuk zamówię i teraz ciężki wybór przede mną. Mam jeszcze pytanie do doświadczonych cukromaniaczek czy żelowym da się też malować czy on służy wyłącznie do zabarwiania masy poprzez dodanie??
pieguss- wystarczą ci podstawowe kolory
ja kupiłam cały zestew ("bo taniej"ale teraz żałuję
z 8 barwników ze 3 albo więcej bym wymieniła
różowy- mniej czerwonego i jest róż
zielony- żółty z niebieskim i to samo wyjdzie
ivory(cielisty)- też można z nim pokombinować
także warto się zastanowić nad kolorami żeby dobrze wybrać i nie przepłacać niepotrzebnie (moim zdaniem)
katrina_m @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091809pieguss- wystarczą ci podstawowe kolory
ja kupiłam cały zestew ("bo taniej"ale teraz żałuję
z 8 barwników ze 3 albo więcej bym wymieniła
różowy- mniej czerwonego i jest róż
zielony- żółty z niebieskim i to samo wyjdzie
ivory(cielisty)- też można z nim pokombinować
także warto się zastanowić nad kolorami żeby dobrze wybrać i nie przepłacać niepotrzebnie (moim zdaniem)chyba zamówiłaś ten zestaw w aledobre??
kazeno @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091781Celine no wlasnie z jaka hahaha.. i jakim sposobem..??Kazeno ta tylka to taka zwykła gwiazdka http://pan.freshsite.pl/produkt,Tylka_TS03...m__,94,386.html A jakim sposobem,normalnie trzymam na jednej wysokości i wyciskam dość sporo kremu,te płatki ładnie falują,potem odrywam i gotoweNie wiem czy dobrze tłumaczę,bo nie wiem jak to dokładnie wyjaśnić.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.