index.php?act=findpost&pid=1093451Postanowione, w sobotę jadę na zakupy, do selgrosa pojadę bo mam bon na 50zł do wykorzystania, więc kupię z 15 cukrów pudrów Kupca, tyle samo żelatyny
, tacki aluminiowe do wycinarek, folię spożywczą, hahaha małż się już ze mnie nabija

... Zrobię zapas glukozy w aptece, nie wiem jak Wy, ale ja wolę tą apteczną od Delecty, ostatnio wzięłam na próbę Delectę w sklepie i jakaś gruba ta glukoza, jak cukier w kryształkach
.
Czekam na paczkę od sprzedawcy prostozformy, dzisiaj mają wysłać ciekawe ile będzie szła, barwniki, papilotki i radełko, obiecałam synkowi na niedzielę torcik
http://artofdessert.blogspot.com/2010/03/d...d-cupcakes.html , ale raczej barwniki mi nie dojdą
...
zazdroszczę Ci
Pieguss selgrosa

ja w wakcje kupiłam sobie tam glukozę (400gr za 4 zł chyba) w każdym razie za grosze wyszła i jest super, ubolewałam strasznie jak mi się skończyła i musiałam delecty używac, ale niestety selgrosa mam daaaaleko
ale co glukozy to nawet ta carrefoura mi się sprawdza, jest w 250gr opakowaniu i tez koło 3,5 zł kosztuje
ja już limit zakupowy wyklorzystałam;-( teraz tylko musze wzory wykrawaczek znaleźć bo tatuś powiedział że mi z blaszki powygina