Vanilka @ 26 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1272285A tu moje prace weekendowe:
.....Vanilko mi to już brak słów .Przepiękne.![]()
Dorota519 @ 26 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1272270Czy ktoś robił tort ze śpiącą królewną??
Mam zamówienie na takiego torcika i szukam jakiejś inspiracji...
Pomocy...Robić nie robiłam ale znalazłam coś takiego
bumelka @ 26 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1272325Robić nie robiłam ale znalazłam coś takiegoojej, jakos nie przemawia do mnie te ciasto... nie wiem- moze to kwestia muzyki, ktora leci w tle mojego pokoju, bo wydalo mi sie ciut makabryczne, a jeszcze bardziej makabryczna wizja jego krojenia![]()
Dorota519 @ 26 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1272270Czy ktoś robił tort ze śpiącą królewną??
Mam zamówienie na takiego torcika i szukam jakiejś inspiracji...
Pomocy...http://www.google.de/search?q=sleeping+bea...FKMP34QTvo4zAAg
mozesz tez zrobic tort poduche i obok drzemiaca, oparta o nia malutka postac krolewny![]()
albo co latwiejszego: http://farm5.static.flickr.com/4095/493480..._0cfd1e76e4.jpg
trzkasienka @ 26 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1272332ojej, jakos nie przemawia do mnie te ciasto... nie wiem- moze to kwestia muzyki, ktora leci w tle mojego pokoju, bo wydalo mi sie ciut makabryczne, a jeszcze bardziej makabryczna wizja jego krojenia
Pytałaś więc pokazałam co znalazłam a o gustach nie dyskutowałyśmy
bumelka @ 27 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1272399Pytałaś więc pokazałam co znalazłam a o gustach nie dyskutowałyśmyja nie pytalam![]()
a ze to forum dyskusyjne, wiec i nie ma nic w tym zdroznego, ze skomentowalam![]()
trzkasienka @ 27 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1272408ja nie pytalam![]()
a ze to forum dyskusyjne, wiec i nie ma nic w tym zdroznego, ze skomentowalam
Przepraszam wkleiłam nie ten post.Oczywiście to miała być odpowiedź dla Doroty.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.