katikity @ 9 Apr 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1117322To ja tak weekendowo cycki wrzucamnadal walcze z masa cukrowa bo nie jest taka jak byc powinna ale cos tam wychodzi
Jakoś nie wierzę w tę walkę, tort jest idealny!![]()
katikity @ 9 Apr 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1117322To ja tak weekendowo cycki wrzucamnadal walcze z masa cukrowa bo nie jest taka jak byc powinna ale cos tam wychodzi
[/url]cóż za szyk i elegancja![]()
Jo_anna1 @ 7 Apr 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1116891Napewno już po "ptokach", przepraszam ale dopiero teraz mam chwilke żeby przysiąść.
Nie wiem jak reaguje czekolada plastycznamoże w tym przypadku jakieś znaczenie będzie miała temperatura. Może zbyt mocno schłodzona i może dlatego pęka![]()
![]()
Masę cukrowa co jakiś czas delikatnie przesuwałam po butelce. Nie miałam żadnych problemów ze zdjęciem ukształtowanej, suchej masy.
Chyba nie bardzo mogę Ci pomóc i musisz poeksperymentować z tą czekoladą.Joanno no juz "po zawodach" i nie było flaszki ale i tak wielkie dzięki za sam pomysł.poeksperymentuję na pewno tym bardziej, że zdaje się że masz rację z tą temperaturą.
Katykity![]()
![]()
![]()
Vanilkaa mogę ściągnąć pomysł z tortem różą ,mogę mogę???![]()
![]()
katikity @ 10 Apr 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1117748Haidi wow najbardziej mi sie kwiatki w twoim wykonaniu podobaja pytanko jakich wykrawaczek uzywasz ??
Vanilka fajne autka takie dla mojego synusia i misiu slodziak
Ja szukam natchnienia na urodziny corki Juz wiem ze na Party dla dzieci zamek zrobie ale na impreze rodzinna nie wiem
Mala lubi pingwinki teletubisie pociagi kotki pieski i co ja mam to wszystko na jeden tort wpakowac hihihitak, niech pociągiem jadą z górki na pazurki![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.