marioletta
Member
- Lis 2, 2012
- 332
- 0
- 0
aagaa Bc @ 5 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1449892tak..tylko babeczka chce z ciasta 3D..no więc muszę go dziś uformować![]()
Dajcie jakiś przepis na to brownie![]()
JAM @ 5 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1449940ja 20-28 lipiec będę w zg-c i mam zamiar nawiedzić Ole wroc![]()
kto za zlotem ?![]()
![]()
![]()
![]()
Edit: np wrocław?Ale Wam fajnie...tylko czemu tak dalekoja też bym się dołączyła na zlota, ale dla mnie to drugi koniec Polski....![]()
![]()
Asiulla - torty prześliczne![]()
Może zorganizujesz jakieś szkolenie dla początkujących....czy coś... żeby tak "nie odstawać" ze swoimi tortami normalnie boję się wklejać swoje wypociny![]()
![]()
![]()
![]()
JAM @ 5 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1450009Asiulla torty piekne, uwielbiam tego typu dekoracje skromne czyste i baaardzo efektownei pytanie... te kawiaty to z masy są?![]()
![]()
Busia cudne buciki takich jeszcze nie widziałam![]()
jola super autko
Miu-miu to może następnym razem na północy polskico mi tam 650 czy 800km![]()
![]()
a teraz proponuje 27.07 jeżeli ktoś ma ochotę się umówić na spotkanie zgadamy sie w osobnym temacie(ewentualnie priv)
marioletta a było tak blisko![]()
Ola-wrocław czy Ty "słyszysz" jedziemy na ciasto do Ciebie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurcze mam zrobić lilie i myślę jak "domowym" sposobem zrobić pręciki.Ola się teraz będzie ukrywać bo nie wiadomo ile ją napadnie![]()
ola_wroclaw @ 5 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1450011Dziewczyny, zapraszam! Choćby teraz- właśnie upiekłam sernikobrownies z malinami i jagodami. Mniam! Czekam na Was
Nie kuś![]()
Matko jaki ten tort weselny piękny!!!!! cudo !!!!
asiulla1984 @ 5 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1450033oj ja nie dam rady, mam gorący okres, 10 sierpnia moje weselichoJuż widzę ten Twój tort weselny![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.