mag-pio @ 24 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1455234Rozbawił mnie wątek o pierwszych tortach, więc i ja Wam wkleję swoje, a co
he he, tam taka subtelna różnica![]()
![]()
kiniaaa @ 24 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1455236he he, tam taka subtelna różnica![]()
Dokładnie![]()
Ooooj ja tez jak patrzę na moje pierwsze torty to bardzo dokładnie widzę tę subtelność A jaka dumna wówczas z nich byłam a inni jak chwalili![]()
![]()
![]()
Jo_anna1 @ 24 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1455240Dokładnie![]()
Ooooj ja tez jak patrzę na moje pierwsze torty to bardzo dokładnie widzę tę subtelność A jaka dumna wówczas z nich byłam a inni jak chwalili![]()
![]()
no dokładnie o to mi chodzi, ochy i achy i jakie cudne, jak ty to zrobiłaś itpAle dobrze czasem na takie fotki popatrzeć, to motywuje![]()
![]()
![]()
jola33 @ 24 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1455187Dziewczyny mam prośbę może macie jakiś pomysł na torciki dla dzieci dziewczynka 7 lat chłopiec 5 klientka chce coś związane ze sportem bo mówi że dzieci teraz dużo na dworze przebywają i nie oglądają bajek. Nie mam pomysłu całe dnie spędzam na budowie i nawet nie mam kiedy pobuszować po necie. Podrzućcie coś plis
może dzeiciaki w basenie?
czarnowodzianka @ 24 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1455252Witajcie Nowe koleżanki
potrzebuję porady jakiś czas temu pisałam o torcie na 60 osób tylko nie wiem do końca jak z blachami, mam 24x24 cm ale nie wiem jaki spód by pasował lub mam też 24x24 a tort ma tak wyglądać http://pinterest.com/pin/189151253069748237/
o.laz @ 24 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1455274Ja przyszpiliłam kucyka do tortu:ale cudny ten Twoj kucyk, nie to co moja podroba....
ale co tam, mozna sie smiac![]()
na urodzinki mojej mlodszej laseczki ...
![]()
a taki miał srodek.... i powiem, ze wiecej sie w to nie bawie.... moje laski uwielbiaja torty... ogladac i zjadac z nich wszelkie ozdoby... srodek i tak zawsze zostaje nie tkniety, dlatego wiecej nie bede sie bawic z tecza bo za duzo czasu na to schodziowszem byly zachwycone srodkiem... ale na zachwycie jak zawsze sie konczy![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.