kadarma @ 5 Mar 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1566502jeszcze zostanie...o to super!!! Dzis bede robic mase na tort na jutrzejsze urodziny synka! obkladac bede rano! jak wyjdzie to zrobie fotke i wstawie![]()
pychotka12 @ 7 Mar 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1566822Endzi1984 tort wyszedł fajnie, figurki robiłaś sama?
A tu mój dzisiejszy, a raczej nocny.
Znowu storczykNie nie figurki byly platikowew prezencie dla synka kupione
radoc byla ogromna![]()
![]()
Justee @ 9 Mar 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1567090witajcie! mam do Was takie pytanie-czy wiecie jak zrobić skrzydełka "dzwoneczka" albo skrzydełka wróżki?chyba był tutaj kiedyś ten wątek,ale dojechałam do połowy i nie mogę tego znaleźć
Nie wiem, jakie dokładnie chcesz te skrzydełka, bo mozna je różnie zrobić.
Można z lukru, tak jak motylki robią, ale będą kruche.
Ja bym narysowała na kartce skrzydełka, później odbiła na masie i ewentualnie powycinała w środku wzorki, dała na druciki, lub wykałaczki.
Zostawić do wyschnięcia i wbić w tył lalki.
Elzunia @ 10 Mar 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1567148Wydaje mi sie, czy robil ktos jakis czas temu maly okragly tort Harry Potter? Szukam i nie moge znalezc.
A moze to nie tu bylo?na dole po lewej stronie masz przeszukaj temat, wpisz harry potter i wyskoczą Ci dwa torty.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.