subtelna30
Member
- Sty 1, 2012
- 192
- 0
- 0
super torcik
ja tam figurki często na wykałaczki spinam ehh wydawało mi się , że tak bezpieczniej

Rastiusza @ 11 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1315647Ząbek jest super! To błyszczące szkliwo jest bardzo efektowne.W jaki sposób uzyskałaś ten połysk?poprzednio smarowałam spirytusem, ale błysk jednak nie utrzymywał się tak długo i nie był taki jak chciałam. Więc tym razem posmarowałam po prostu roztworem żelatyny![]()
lusia74 @ 5 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1312237Beato literki są z wykrawaczek 2 rodzajów duze to kursywa a te małe to zwykłe. Bardzo ułatwiają pracę przy napisach wykrawaczki.no tak, kupiłam właśnie wykrawaczki i nijak nie potrafię tych literek z nich wyciągnąćjedną, konkretnie "A" po wielkich trudach jakoś wyjęłam, ale do ideału jej daleko... nie wiem czy ta masa moja może za miękka?![]()
BeataSz @ 12 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1316314Już chyba załapałam o co chodzi
a to tak na szybko ode mnie dla Was![]()
[5020:literki_.jpg]
Eleganckie wykonanie, zdolna uczennico![]()
BeataSz @ 12 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1316154no tak, kupiłam właśnie wykrawaczki i nijak nie potrafię tych literek z nich wyciągnąćjedną, konkretnie "A" po wielkich trudach jakoś wyjęłam, ale do ideału jej daleko... nie wiem czy ta masa moja może za miękka?
Beatko rozwałkuj bardzo cienko masę i zastam na jakieś 30 minut aby podeschła wycinaj jak zostanie literka w wykrawaczce to stuknij wykrawaczką o kant stołu i wyskoczy .
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.