lambethka @ 9 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1367296w Die Torten Welt - zamawiam internetowo ale odbieram osobiscie bo to nie tak daleko mnie. Mozliwa jest tez wysylka i ceny sa ok w porownaniu z tym co sie dzieje na ebay'umam tez gwarancje, ze dziewczyna ma swieze produkty bo ma niesamowity przerob![]()
![]()
A jakie barwniki chcesz kupic?Dziekuje.
Pewnie kupie podstawowe kolory. Zawsze uzywalam takich w tubkach z marketu i wlasnie sie skonczyly. Na razie nie planuje tortow, ale niech leza i czekaja
Dziewczyny, podziwiam torty. Wspaniale!
Elzunia @ 12 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1368254Dziewczyny dzieki, jakos mi lzej.
Za kazdym razem jak tu wchodze jestem pelna podziwu dla wszystkich dziel i wdzieczna doswiadczonym cinkom za to, ze chetnie dziela sie swoja wiedza.
alipek, twoj pietrowy tort jest super i jezeli mowisz, ze nie jest tak trudno to pewnie i ja sprobuje jezeli nadarzy sie jakas okazja. A te czarne latki to sobie ot tak wycinasz czy masz jakis wzor?Dziękuję Elzunia. Poszło sprawnie między innymi dzięki cennym radom tu na cinie od dobrych cinek! Piętra są wsparte na patykach do żarła chińskiego i trzymały fason aż do pokrojenia! A paski zebry to ot tak nożykiem jak poleci. Rozwałkowałam placek masy i sobie go cięłam jak popadnie. Chyba o to chodziło bo gdyby były od formy to mogłoby być nudno na torciku.![]()
marioletta @ 13 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1368465Vanilka to z masy własnoręcznie robionej czy gotowej ?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.