Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

rastafa

Member
Lis 4, 2012
92
0
0
Elzunia chcesz powiedzieć że ta laleczka jest od 'początkującej' cinki ??? Nie uwierzę, śliczna
anbetung.gif

Vanilka

Member
Sie 9, 2010
546
0
0
Trochę u mnie mało czasu więc z opóźnieniem wklejam kilka ostatnich
icon_smile.gif

P1110508.JPG

P1110513.JPG

Załączniki

• P1110508.JPG
    P1110508.JPG
    182.7 KB · Wyświetleń: 0
  • P1110513.JPG
    P1110513.JPG
    210.7 KB · Wyświetleń: 0

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Eluzunia- piękna lala!!!! Vanilka- po całości cudaśnie!!!! Ja też pokażę mój pierwszy piętrowy. Trochę się go bałam ale okazało się nie taki diabeł straszny! Po wykonaniu fotek zauważyłam, że najwyższe piętro lekko przesunięte w lewo, więc do odbiorcy poszedł już poprawiony. Serduszka na wykałaczkach malowanych barwnikiem bo niestety druty dotarły za póżno! Lepiej by wyglądało na drutach ale poczta zawiodła!

Załączniki

• IMG_5427.JPG
    IMG_5427.JPG
    237.9 KB · Wyświetleń: 0

mexikana

Active member
Sty 15, 2008
6,773
28
48
lambethka @ 9 Nov 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1367296w Die Torten Welt - zamawiam internetowo ale odbieram osobiscie bo to nie tak daleko mnie. Mozliwa jest tez wysylka i ceny sa ok w porownaniu z tym co sie dzieje na ebay'u
icon_biggrin.gif
mam tez gwarancje, ze dziewczyna ma swieze produkty bo ma niesamowity przerob
icon_biggrin.gif

A jakie barwniki chcesz kupic?
Dziekuje.
Pewnie kupie podstawowe kolory. Zawsze uzywalam takich w tubkach z marketu i wlasnie sie skonczyly. Na razie nie planuje tortow, ale niech leza i czekaja ;)

Dziewczyny, podziwiam torty. Wspaniale!

Elzunia

Well-known member
Kwi 8, 2011
5,180
594
113
Dziewczyny dzieki, jakos mi lzej.
Za kazdym razem jak tu wchodze jestem pelna podziwu dla wszystkich dziel i wdzieczna doswiadczonym cinkom za to, ze chetnie dziela sie swoja wiedza.
alipek, twoj pietrowy tort jest super i jezeli mowisz, ze nie jest tak trudno to pewnie i ja sprobuje jezeli nadarzy sie jakas okazja. A te czarne latki to sobie ot tak wycinasz czy masz jakis wzor?

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Elzunia @ 12 Nov 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1368254Dziewczyny dzieki, jakos mi lzej.
Za kazdym razem jak tu wchodze jestem pelna podziwu dla wszystkich dziel i wdzieczna doswiadczonym cinkom za to, ze chetnie dziela sie swoja wiedza.
alipek, twoj pietrowy tort jest super i jezeli mowisz, ze nie jest tak trudno to pewnie i ja sprobuje jezeli nadarzy sie jakas okazja. A te czarne latki to sobie ot tak wycinasz czy masz jakis wzor?
Dziękuję Elzunia. Poszło sprawnie między innymi dzięki cennym radom tu na cinie od dobrych cinek! Piętra są wsparte na patykach do żarła chińskiego i trzymały fason aż do pokrojenia! A paski zebry to ot tak nożykiem jak poleci. Rozwałkowałam placek masy i sobie go cięłam jak popadnie. Chyba o to chodziło bo gdyby były od formy to mogłoby być nudno na torciku.
wink.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Busia

Member
Cze 3, 2012
81
0
0
Nie było mnie trochę czasu a tu tyle piękności powstało. Cudne torty dziewczyny. Ja ostatnio zaganiana, szkoła dzieci, praca i dom... mało czasu...
ale na koniec tygodnia tort do zrobienia jest, mój pierwszy na chrzciny. Dostałam zamówienie od koleżanki na tort z bucikami no i za drugim podejściem ze wspaniałą masą Doroty wyszło fajnie (tzn mnie się podobają)

13112012721.jpg

miu-miu

Member
Cze 14, 2012
206
0
0
Vanilka twoje torty powalają
anbetung.gif

A to moja zebra na 40 urodziny dla pewnej dziewczyny. Nie do końca udany, ale najważniejsze, że nadal się uczę czegoś nowego czytając Wasze rady. Dzięki!:wink:

Załączniki

• HPIM3634.JPG
    HPIM3634.JPG
    176.5 KB · Wyświetleń: 0

devillwoman

Member
Lis 18, 2010
438
0
0
Hej kochane wciąż udzielam się w temacie wystawy a przecież nie można zapominać o codziennej robocie he he.. Dziś tort który chce chyba już dziesiąty klient!!!

Załączniki

• lego_ninjago.jpg
    lego_ninjago.jpg
    205 KB · Wyświetleń: 0
  • ninjagocc.jpg
    ninjagocc.jpg
    264.3 KB · Wyświetleń: 0

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy