Busia @ 25 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1372974Dziesiejszy tortKot jak ta lala!! Suuper! Tylko jakaś sierota z niego skoro pozwala aby mu mysz na grzbiecie siedziała!cha...cha...![]()
elmagra @ 25 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1372908Busia, jeszcze się tak dobrze nie orientuję na zasadach forum i nie wiem czy mogę przykleić link do youtube, jeśli tak, to go wrzucę do tutoriali. Jakby co to wystarczy w youtube wpisać ron ben israel rose petal cake i się pojawia ten filmik. Niestety mojej róży do oryginału daleko bardzo, ale jestem zadowolona.Teraz jak patrzę na ten tort, to się zastanawiam czy fajnie by też wyglądał tort gdyby taka róża była na samym środku... Czy ktoś już kiedyś robił taki duży kwiat?![]()
Czytałam wasze rozmowy na temat opakowań. Przyznam, że też przeszukiwałam allegro w poszukiwaniu owych, no i znalazłam tych sprzedawców, których proponowałyście, ale np dla mnie zakup 5 pudełek jest niezbyt opłacalny, kiedy cena pudełka to 2zl a przesyłki 17zl. Do ostatniego tortu kupiłam opakowanie w pobliskiej cukierni za 2zl, mam też obok mojego osiedla (jakieś 1,5km od bloku) hurtownię opakowań, ale oni sprzedają minimum 30szt. Gdybym miała się z kim podzielić to może bym to wzięła pod uwagę... Ale podoba mi się pomysł z kartonami z biedronki, muszę następnym razem to wypróbować.
A po ostatnim torcie, to chyba sobie zakupię wałek i podkładkę do masy. Wy dziewczyny macie takie? Warto?
miglietta, jak zrobiłaś ten koszyk? Jakaś podpowiedź, albo tutek, please? Jest świetny no i myślę, że dla mojej chrzestnej, to tort jak znalazł.ja chętnie wezmę taki zakup na pół![]()
jot @ 24 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1372851Proszę o poradęJeśli upiekę tort makowy , czy trzeba go ponczować jeśli tak to ile , wiem ,że taki tort jest sam w sobie mokrawy?>?????????????????????/![]()
OJJJJJJJJJ te wasze torty są rewelacyjne to już jest mistrzostwoNie wiem czy jeszcze tego potrzebujesz ale wstawiam link gdziue jest NIEBIAŃSKI !! tort makowy, SPRAWDZONY!! Tylko najlepszy tak 3 dni po zrobieniu
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=32777&st=180
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.