aneta1111 @ 11 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1399892Asiulka
mam do Ciebie pytanie nt. konta Pay Pal. Jest oczywiście umowa, jak zwykle kilkustronicowa. A mnie interesują tylko fakty
Doczytałam, że konto jest bezpłatne
Pobierane są prowizje od przeliczania walut, czy one są wysokie?
O czym jeszcze Asiu powinni wiedzieć polscy użytkownicy PAy Pala? Może jakieś podpowiedzi? Będę Ci wdzięczna i z góry dziękuję
kochana powiem szczerze, że ja nawet tej umowy nie przeczytałam hehe
przeliczanie waluty nie jest bardzo drogie i tak się opłaca kupować![]()
Hajastan @ 11 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1400144właśnie kończyłam torcik misiaczek, a tu dzwonek w domofonie, przyszła przesyłka od alipka JUPI !!!!! alipek fajnie,że zgodziłaś się nam zrobic zakupy![]()
wiem,że torcik tutaj nie pasuje, ale trochę w nim jest lukru plastycznego, no i można taki zrobić wyciskarką do czosnkuto znaczy że ,,kudełki,, zrobiłaś z masy maślanej wyciskarką?
ślicznie ci wyszedł
le_soleil @ 11 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1400162Ponawiam moją prośbę, bo zaraz zginie wśród postów
Kto poratuje?
P.s. Alipek, czy u chinola mają wykrawaczki do liter? W piątek mam zamiar do nicu uderzyć, już nie mogę się doczekać
Ja jestem z Radomia i nie widziałam wykrawaczek do liter. były wałki ,packi do wygładzania, i różne do kwiatów, liścibyło tam trochę tego![]()
Hajastan @ 12 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1400229Vanilka twoje torciki są przecudne, napisz bo ja też jestem ciekawa jak zrobiłaś piłkę, że pięciokąty są równiutkie i idealnie pasują jeden do drugiego?![]()
![]()
![]()
alipek dasz znać jakby się coś nowego, u twojego hinczola pojawiło?zrobisz jeszcze kiedyś nam zakupy?![]()
No pewnie, że dam znać. Będę tam wpadać. Ostatnio jak byłąm to chinole akurat paki wielkie wozili. Pewnie już rozpakowali to zajrzę w środę i jak będzie coś nowego to dam znać. A jak te koronki? Fajne? Jak coś będzie to kupię![]()
le_soleil @ 11 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1400162Ponawiam moją prośbę, bo zaraz zginie wśród postów
Kto poratuje?
P.s. Alipek, czy u chinola mają wykrawaczki do liter? W piątek mam zamiar do nicu uderzyć, już nie mogę się doczekać
Niestety literek nie widziałam. Sama bym też coś nowego chętnie zakupiła! Jak się pojawią dam znać.
Sylwia1978 @ 12 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1400235Ja jestem z Radomia i nie widziałam wykrawaczek do liter. były wałki ,packi do wygładzania, i różne do kwiatów, liścibyło tam trochę tego
Sylwia,
w ktorym sklepie robilas zakupy? Przy ktorej ulicy?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.